Actual

300 de salariați ai Șantierului Naval Mangalia, PROTEST în fața Ministerului Economiei

mart. 21, 2018 Mihaela Tîrpan

În această seară, au apărut informații potrivit cărora Damen și Șantierul Naval Mangalia au bătut palma, semn că salariații pot respira ușurați nemaifiind în pericolul să-și piardă locurile de muncă.

Totuși, angajații Șantierului Naval din Mangalia nu se lasă. În această seară, angajații șantierului transmit că mâine, așa cum au anunțat încă de săptămâna trecută, vor protesta în fața Ministerului Economiei.

“Mergem mâine la București, deși în presă au apărut articole care spun că s-au înțeles cu Damen. Mergem pentru a le da ocazia să ne prezinte tuturor documentelor care să ateste ce scriu ziarele. Pe noi ne interesează cu cine vom negocia în aprilie. Așa cum am stabilit, dimineață la ora 07.30 plecăm cei 300 de salariați cu șase autocare către București”, anunță angajații de la Șantierul Naval Mangalia.

Citiți și:

Joia viitoare, sute de angajaţi ai Şantierului Naval Mangalia vor fi la miting în faţa Ministerului Economiei

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!