Actual

Tir încărcat cu articole sportive de la Decathlon, JEFUIT în zona satului Movilița din Constanța

mart. 21, 2018 Mihaela Tîrpan

Un tir încărcat cu articole sportive de la Decathlon a fost jefuit noaptea trecută. Polițiștii din cadrul IPJ Constanța informează că jaful s-a produs în zona satului Movilița din județul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, “la data de 21 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 20 martie a.c., persoane necunoscute ar fi forțat ușa de la semiremorca unui ansamblul auto, ce s-a deplasat pe ruta București-Movilița, condus de un tânăr, de 27 de ani”.

De asemenea, tot polițiștii constănțeni anunță că nu a fost stabilit un prejudiciu.

“Conducătorul auto nu a putut preciza dacă i-au fost sustrase bunuri, astfel că nu a fost stabilit un prejudiciu în acest caz”, au mai explicat polițiștii constănțeni.

Conform surselor neoficiale, se pare că este vorba despre 4.000 de produse, din totalul celor aproape 9.000 câte număra transportul. Transportul trebuia să ajungă la Decathlon Constanța, spun aceleași surse.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!