Conecteaza-te cu noi

Politica

Romeo Rezeanu, mesaj pentru liberalii din Consiliul Local Constanța: “Oamenii ăștia au ales să își prostitueze conștiința de frica șefilor”

Published

on

Proaspăt repus de instanță în funcția de consilier local municipal, Romeo Rezeanu, are un mesaj dur pentru fosștii colegi din Partidul Național Liberal. Rezeanu îi întreabă pe liberali dacă se mai pot privi în oglindă și îi cataloghează fiind “oameni fără demnitate, oamenii ăștia au ales să își prostitueze conștiința de frica șefilor de la PNL”. Mai mult decât atât, Romeo Rezeanu își exprimă dezamăgirea față de vot într-un mesaj postat pe Facebook și scrie că a fost dat afară din PNL, că “l-au manipulat pe fostul prefect, prieten cu ei” și “au reușit să mă scoată și din consiliu”.

Iată mesajul complet al consilierului local municipal Romeo Rezeanu:

“Stimati prieteni, nu ma asteptam ca justitia sa-mi dea dreptate in doua randuri in procesul cu liderii PNL Constanta. Dupa ce m-au dat afara din PNL, l-au manipulat si pe fostul prefect, prieten cu ei, au reusit sa ma scoata si din consiliu. Am rasturnat toate aceste abuzuri adresandu-ma unei justitii in care repet, nu prea aveam incredere… Si justitia mi-a dat dreptate. Am castigat DEFINITIV dreptul de a fi consilier in acest mandat. Astazi insa am trait o mare deziluzie…Cand in consiliul local s-a pus pe ordinea de zi hotararea cu repunerea mea… colegi de-ai mei, consilieri liberali (care in ultimele luni ma incurajau spunandu-mi ca sunt alaturi de mine, ca mi s-a facut o nedreptate, ca …) ; ei bine acesti colegi au iesit din sala de consiliu CA SA NU FIE CVORUM de sedinta. Practic au primit un SMS de la Muhscina si s-au conformat instantaneu. Fara un dram de demnitate, oamenii astia au ales sa-si prostitueze constiinta de frica sefilor de la PNL. Va “multumesc ” dragi colegi liberali… Cum va mai puteti privi in oglinda maine dimineata…? Si poimaine, si de acum incolo..? Si pentru ca s-au comportat ca un grup infractional organizat, obstructionand punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti definitive…am sa-i actionez in justitie, penal si civil (pentru daune morale), pentru ca asa merita niste infractori…”

Citiți și:

Advertisement

PNL Constanța îi mai întoarce o dată spatele lui Rezeanu. Consilierii locali au părăsit sala înainte de votul pentru repunerea în funcție!

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions