Connect with us

Politica

Romeo Rezeanu, mesaj pentru liberalii din Consiliul Local Constanța: “Oamenii ăștia au ales să își prostitueze conștiința de frica șefilor”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Proaspăt repus de instanță în funcția de consilier local municipal, Romeo Rezeanu, are un mesaj dur pentru fosștii colegi din Partidul Național Liberal. Rezeanu îi întreabă pe liberali dacă se mai pot privi în oglindă și îi cataloghează fiind “oameni fără demnitate, oamenii ăștia au ales să își prostitueze conștiința de frica șefilor de la PNL”. Mai mult decât atât, Romeo Rezeanu își exprimă dezamăgirea față de vot într-un mesaj postat pe Facebook și scrie că a fost dat afară din PNL, că “l-au manipulat pe fostul prefect, prieten cu ei” și “au reușit să mă scoată și din consiliu”.

Iată mesajul complet al consilierului local municipal Romeo Rezeanu:

“Stimati prieteni, nu ma asteptam ca justitia sa-mi dea dreptate in doua randuri in procesul cu liderii PNL Constanta. Dupa ce m-au dat afara din PNL, l-au manipulat si pe fostul prefect, prieten cu ei, au reusit sa ma scoata si din consiliu. Am rasturnat toate aceste abuzuri adresandu-ma unei justitii in care repet, nu prea aveam incredere… Si justitia mi-a dat dreptate. Am castigat DEFINITIV dreptul de a fi consilier in acest mandat. Astazi insa am trait o mare deziluzie…Cand in consiliul local s-a pus pe ordinea de zi hotararea cu repunerea mea… colegi de-ai mei, consilieri liberali (care in ultimele luni ma incurajau spunandu-mi ca sunt alaturi de mine, ca mi s-a facut o nedreptate, ca …) ; ei bine acesti colegi au iesit din sala de consiliu CA SA NU FIE CVORUM de sedinta. Practic au primit un SMS de la Muhscina si s-au conformat instantaneu. Fara un dram de demnitate, oamenii astia au ales sa-si prostitueze constiinta de frica sefilor de la PNL. Va “multumesc ” dragi colegi liberali… Cum va mai puteti privi in oglinda maine dimineata…? Si poimaine, si de acum incolo..? Si pentru ca s-au comportat ca un grup infractional organizat, obstructionand punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti definitive…am sa-i actionez in justitie, penal si civil (pentru daune morale), pentru ca asa merita niste infractori…”

Citiți și:

PNL Constanța îi mai întoarce o dată spatele lui Rezeanu. Consilierii locali au părăsit sala înainte de votul pentru repunerea în funcție!

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Deputatul USR Iulian Bulai, despre Eminescu: „Dacă ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”, La mulţi ani, Mihai!“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, deputatul USR de Neamţ Iulian Bulai, afirmă, într-o postare pe Facebook, că, dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”, ar fi eliminat pensiile speciale, ar fi desfiinţat inspectoratele şcolare, ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentur a ajunge mai repede de la Iaşi la Viena.

” Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:

– ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.

– ar fi eliminat pensiile speciale.

– ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.

– ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.

– ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA.

La mulți ani, Mihai!

Mulțumim pentru moștenirea primită de la tine!”, a scris Bulai.

Astăzi se împlinesc 171 de ani de la neşterea poetului Mihai Eminescu şi este celebrată Ziua Culturii Naţionale.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Președinte CJ Constanța, Mihai Lupu, cheamă ONG-urile la discuții

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, îi invită pe reprezentanții Organizațiilor Non Guvernamentale de pe raza județului Constanța la o întâlnire oficială pentru identificarea și demararea unei colaborări pentru realizarea unor proiecte comune care să vină în sprijinul locuitorilor din județul nostru.

„Îmi doresc să continui seria de întâlniri, pe care am demarat-o odată cu întrevederea de lucru cu rectorii și președinții senatului universităților din Constanța, și cu reprezentanții Organizațiilor Non Guvernamentale din Constanța. Avem proiecte de cercetare împreună cu mediul academic, care vor duce la valorificarea și fructificarea acestora și dorim să dezvoltăm proiecte similare și cu societatea civilă constănțeană. Suntem deschiși la propunerile venite din partea ONG-urilor și vom acorda tot sprijinul nostru pentru elaborarea și implementarea proiectelor cu impact asupra locuitorilor din județul Constanța”, a declarat Mihai Lupu.

Evenimentul se va desfășura în 25 ianuarie 2021, începând cu ora 11:00, în sala “Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, cu respectarea tuturor normelor de siguranță epidemiologice în vigoare. Toate Organizațiile Non Guvernamentale care doresc să participe la această întâlnire vor desemna un singur reprezentant și vor putea accesa formularul de înscriere online, pe site-ul Consiliului Județean Constanța, la următorul link: http://www.cjc.ro/sectiune.php?s=215.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Președintele USR Constanța, Remus Negoi: „Mascarada primarului Cîrjaliu trebuie să înceteze la Agigea!“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Organizației Județene Constanța a USR, senatorul Remus Negoi, îl critică dur pe primarul comunei Agigea, Maricel Cîrjaliu pentru tertipurile la care apelează pentru a controla activitatea Consiliului Local.

„Azi, 15 ianuarie 2021 de la ora 15:00, primarul pesedist Cîrjaliu, de la Agigea, a convocat a treia ședință de Consiliu Local cu același unic punct pe ordinea de zi – votarea comisiilor de lucru. Votul comisiilor și a viceprimarului comunei Agigea s-a făcut pe 12.11.2020, conform Procesului verbal de ședință atașat de colegii. Doar că individul nu vrea să emită Hotârea de Consiliu Local conform acelui proces verbal pentru că poate. Pentru că PSD. E un abuz inimaginabil al primarului pesedist! Am discutat îndelung cu președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, cu prim-vicepreședintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu. Dumnealor m-au asigurat că se vor implica, mai ales că în parteneriatul creat la Agigea, în Consiliul Local, avem 4 consilieri USRPLUS și 2 consilieri PNL. De asemenea, am solicitat prefectului județului Constanța, Silviu Coșa, să trimită un reprezentant al Instituției Prefectului la ședința de azi a Consiliului Local Agigea, pentru a media și a pune în aplicare decizia prin vot a consilierilor locali din 12.11.2020. Această situație absurdă trebuie să înceteze! Blocajul impus de primarul Cîrjaliu, doar pentru că nu-i convine rezultatul alegerilor, este un abuz incalificabil! În egală măsură, secretarul general al comunei Agigea comite un abuz incredibil, refuzând să pună în aplicare votul consilierilor. Cu astfel de manevre ticăloase, PSD confirmă încă o dată că este partidul care nu se va reforma niciodată!“, a declarat Remus Negoi.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: