Connect with us

Societate

A cedat și magistrala 2 de termoficare. Acum toată Constanța a rămas fără apă caldă

Published

on

În cursul acestei dimineți v-am informat despre faptul că 13 zone din municipiul Constanța au rămas fără apă caldă. De fapt, era vorba despre magistrala 1, unde trebuie să se execute lucrări de modernizare. Doar că între timp a cedat și magistrala 2. La această oră, constănțenii care folosesc sistemul centralizat de termoficare nu beneficiază de apă caldă.

Iată comunicatul societății Termoficare:

”Urmare a lucrarilor executate pentru modernizarea rețelei de transport ni s-a solicitat închiderea magistralei M1 pentru executare lucrări de modernizare la aceasta.

Pe cale de consecință a rămas funcțională doar magistrala M2 care fiind supusă la presiuni ridicate din cauza instalațiilor rudimentare deținute de CET Palas aceasta a cedat din nou.

Advertisement

Echipele de reparații ale TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. desfășoară activitățile specifice de identificare a avariilor, excavare a terenului și decopertarea canalului termic, golire instalație și executare lucrări de reparație cu sudură a conductelor vechi în zona avariată.

Vom reveni cu informații cu privire la repunerea în funcțiune a celor două magistrale de transport a agentului termic primar.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement