Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța face angajări. Sunt 3 posturi vacante

Published

on

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române organizează concursuri în vederea ocupării unor posturi vacante, prin încadrare directă sau rechemare în activitate, 3 posturi fiind pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, după cum urmează:

– Subofițer operativ principal – Serviciul Resurse Umane

–  Subofițer tehnic principal – Compartimentul Auto (se solicită calificare – tinichigiu auto)

– Subofițer magaziner principal – Compartimentul Auto

În perioada 12 – 20 septembrie se vor transmite: cererea de înscriere la concurs, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare și cartea de identitate, exclusiv online la adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriaconstanta.ro

Până la data de 23 septembrie se transmit, scanat, toate documentele necesare constituirii dosarului de candidat, pe adresa de e-mail menționată mai sus.

În data de 8 octombrie se va susține proba scrisă.

Mai multe informații puteți obține prin accesarea link-urilor:

http://www.jandarmeriaconstanta.ro/2022/07/29/anunt-concurs-subofiteri-in-specialitatea-auto/

http://www.jandarmeriaconstanta.ro/2022/07/29/anunt-concurs-subofiteri-in-specialitatea-resurse-umane/

Informaţii suplimentare despre înscriere se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241/618969, int. 24537/24538, în zilele lucrătoare între orele 8.00-16.00 sau prin consultarea anunțurilor publicate pe site-ul instituției, la adresa www.jandarmeriaconstanta.ro, secțiunea Carieră.

Sursa: Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions