Conecteaza-te cu noi

Actual

A doua serie de 110 pompieri militari, detașați pe litoral de la alte inspectorate pentru situații de urgență din țară

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța anunță că, în cursul acestei zile, a sosit cea de-a doua serie de 110 pompieri militari detașați pe litoral de la celelalte inspectorate pentru situații de urgență din țară. Ei îi vor înlocui pe colegii lor care, timp de două săptămâni, au făcut parte din echipa Inspectoratului pentru Situații  „Dobrogea“ al județului Constanța și au deservit punctele temporare de lucru de pe litoral.

Reamintim că, pe întreaga perioadă a sezonului estival, peste 550 de pompieri din 23 de județe ale țării suplimentează efectivele de salvatori pregătiți să deruleze acțiuni pe litoralul românesc. Măsurile dispuse la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență sunt menite să asigure gestionarea eficientă a diverselor tipuri de risc și vizează acoperirea palierelor preventiv şi de intervenţie, prin suplimentarea personalului și a tehnicii existente la nivelul județului Constanţa cu efective și mijloace specifice  de intervenție (ambarcațiuni, ambulanțe SMURD, autospeciale de stingere a incendiilor, șenilate).

Totodată, pentru creșterea gradului de siguranță a  turiștilor care își petrec vacanța pe litoral, în zonele cu afluență mare de persoane din  județul Constanța au fost operaționalizate 25 puncte de lucru temporare: 11 puncte de stingere a incendiilor, opt puncte de prim ajutor pe plaje și șase puncte de salvare acvatică.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions