Connect with us

Actual

Accident rutier în Constanța. Un tată împreună cu fiica sa, transportați la spital

Published

on

accident lahovari

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8.35, în municipiul Constanța, la intersecția str. Ion Lahovari cu bdul Mamaia.

La fața locului au fost direcționate o ambulanță Saj B2 și un Smurd B.

Potrivit SAJ Constanța, au fost găsite 4 persoane implicate în accident. Este vorba despre o mamă și copilul ei și despre un tată care era în mașină cu fiica sa în vârstă de 4 ani.

”La acest accident au fost găsite 4 persoane, o mamă cu un traumatism de coloană cervicală și un copil de 5 ani, cu traumatism craniofacial – care au refuzat transportul la spital. În cealaltă mașină a fost găsit un tată, cu un traumatism cranian, cu fetița de 4 ani care nu prezenta marcă traumatică.   Amândoi au fost transportați la spital.”, a precizat dr. Claudia Tatarici.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!