Connect with us

Actual

Doi indivizi din Medgidia, reținuți pentru furt

Published

on

retinuti furt

Doi tineri din Medgidia au fost reținuți pentru 24 de ore sub acuzația comiterii infracțiunii de furt.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 4 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 22 de ani, și un minor, de 17 ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt, furt calificat și complicitate la furt calificat.

”La data de 4 mai a.c., aceștia ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 27.000 de lei, din locuința persoanei vătămate, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Medgidia.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că minorul, de 17 ani, ar mai fi comis o infracțiune de furt, în data de 10 aprilie a.c., când ar fi sustras portofelul persoanei vătămate,  un bărbat, de 63 de ani.

În portofelul sustras se afla suma de 500 de lei.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

La data de 4 mai a.c., minorul de 17 ani a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și furt calificat.

Tot ieri, tânărul de 22 de ani, a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Ambele persoane au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propuneri corespunzătoare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!