Connect with us

Administratie

Administrația Chițac a urcat spre consultare proiectul PSD privind modificarea regulamentului parcărilor

Published

on

După lungi așteptări, Primăria Constanța a urcat, în sfârșit, proiectul de hotărâre privind modificarea regulamentului parcărilor din oraș. Este vorba de proiectul propus de consilierii PSD, deși Chițac se lăuda, deunăzi că a reunit reprezentanții partidelor politice din Consiliul Local, în două întâlniri succesive, pentru a modifica Regulamentul parcărilor publice din Constanța.  Proiectul prezentat pe site este semnat doar de consilierii PSD.

Cu alte cuvinte, s-a șters la fund cu propunerile PNL și USR.

UPDATE: În lipsa unei comunicări eficiente din partea Primăriei, surse au declarat pentru Ordinea.ro că va fi urcat spre dezbatere și proiectul propus de consilierii USR și PNL. Și, atunci, de ce a mai ieșit Chițac că a găsit o formulă cu partidele politice de a modifica regulamentul parcărilor?

UPDATE1: După câteva minute, a fost urcat spre consultare și proiectul consilierilor PNL și USR. În aceste condiții, vor fi supuse la vot două proiecte de hotărâre cu același subiect.

Advertisement

Iată principalele modificări propuse de PSD:

http://primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/de-interes-public—legea-52-2003/transparen%C8%9B%C4%83-decizional%C4%83-ii/proiect-de-hot%C4%83r%C3%A2re-nr-24317-05-2022.pdf?sfvrsn=2

Iată propunerile USR și PNL:

http://primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/de-interes-public—legea-52-2003/transparen%C8%9B%C4%83-decizional%C4%83-ii/proiect-hcl-parcari-pnl—usr.pdf?sfvrsn=2

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement