Connect with us

Energie&Mediu

ALDE continuă numirile publice. Președintele CA de la Oil Terminal, numit șef al unei direcții din Ministerul Energiei

Published

on

Oil Terminal profit nu a făcut, dar oamenii sunt promovați în funcții cheie în ministerul pe care același partid îl deține de parcă ar fi răsplătiți pentru cifre record. Bunăoară, ministrul Energiei Anton Anton a decis ieri ca Direcția Generală Țiței și Gaze din cadrul ministerului să fie condusă de un consilier al său, Cristian Florin Gheorghe, potrivit unor informații obținute de HotNews.ro.

Cristian Florin Gheorghe este nimeni altul decât președintele Consiliului de Administrației din cadrul OIL Terminal SA, companie de stat controlată tot de Ministerul Energiei. Despre Gheorghe se cunoaște deja că nu este specialist în țiței și gaze și că este absolvent al Facultării de Inginerie și Management Agroturistic din cadrul Universității Bioterra. Ulterior și-a luat o specializare în… deșeuri. În aceste condiții, singura condiție pe care Gheorghe trebuia s-o îndeplinească pentru această funcție împortantă să fie… adeziunea la ALDE?

Activitate și pregătire profesională

În anul 2015, Cristian Florin Gheorghe a ajuns în Consiliul de Administrație al Oil Terminal, iar din primăvara lui 2017 este președintele CA. Tot din 2017 îl consiliază pe ministrul Energiei pe teme “privind unele aspecte aferente ansamblului activitatilor referitoare la produsele energetice”. În perioada 2016-2017 s-a mai ocupat și de comerțul cu piese auto, în calitate de director general al BENECAR Auto SRL. Până în 2016 a lucrat la câteva firme care se ocupau de deșeuri.

Din aprilie 2018 este și membru în Consiliul de Administrație al Autorității de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

Citiți și:

OIL Terminal, cifre de toată jena înregistrate în primul trimestru al lui 2018

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!