Conecteaza-te cu noi

Politica

Alegeri prezidențiale în septembrie. Marcel Ciolacu: “Am luat o decizie de a nu bloca România”

Published

on

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri, cu privire la prezidențialele din septembrie, că această decizie a fost luată pentru a nu bloca România. „În decembrie se suprapuneau prea multe alegeri”, a punctat liderul PSD.

„Am fi avut în decembrie trei rânduri de alegeri în trei duminici consecutive”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă la aceste negocieri au fost discuții despre o funcție viitoare pentru Klaus Iohannis.

„Nu, discuțiile au fost în interiorul celor două partide. Discuțiile au fost despre cum ar fi mai bine pentru ca lumea să se prezinte la vot. Am fi avut la finalul lunii decembrie o suprapunere cu alegerile generale. Categoric, erau trei duminici la rând. O duminică nu puteam pentru că era Ziua Națională a României, sâmbătă era Sf. Andrei. Să ne amintim că luna decembrie este cea mai încărcată guvernamental și politic. (…) Și am luat o decizie de a nu bloca România și accesul românilor să fie cât mai larg. Dacă doriți părerea mea, aș fi mândru ca român ca președintele României să ocupe o funcție la nivel european”, a spus liderul PSD citat de jurnaliștii de la stiripesurse.ro.

Liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au anunţat, miercuri, că s-a ajuns la un consens pe tema comasării alegerilor, iar europarlamentarele şi localele vor avea loc în 9 iunie. Cei doi preşedinţi au sosit împreună în sala Nicolae Bălcescu din Palatul Parlamentului, însoţiţi de principalii lideri ai celor două formaţiuni. Aceştia s-au aşezat în primele rânduri, în general alterând – PNL, PSD.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions