Actual

Ambulanță implicată într-un accident rutier la Cumpăna

mart. 27, 2018 Mihaela Tîrpan

Medicii din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au fost solicitați, marți după amiază, să intervină la un accident în comuna Cumpăna. Acolo, potrivit primelor informații, a fost implicată o ambulanță.

Ambulanța se deplasa în comuna Cumpăna la o pacientă de 49 de ani care prezenta cefalee și prezenta semnale sonore și luminoase.

La locul accidentului au fost direcționate o ambulanță de tip C2 și o ambulanță de tip B2 de la SAJ Constanța.

La fața locului, potrivit medicilor, au fost găsite două victime: asistenta medicală cu trautatism membru inferior, traumatism coloană lombară, în stare stabilă și a fost transportată la spital. A doua victimă este din autoturism și prezenta traumatism cranio cerebral și a refuzat transportul la spital pentru investigații mdicale.

Ce spune poliția

La data de 27 martie a.c., un bărbat, în vârstă de 23 de ani, a condus o autoutilitară pe Șoseaua Constanței în localitatea Cumpana, dinspre DN39 către centrul localității Cumpăna. După intersecția cu strada Ion Minulescu, conducătorul în cauză nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu o ambulanță, aceasta având in funcțiune semnalele luminoase și sonore.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în alte două autoturisme care se aflau stationate. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducatorului autoutilitarei, precum și a asistentei din ambulanta, în vârstă de 37 de ani.

Comments

comments