Connect with us

Administratie

Au început lucrările de construire a creșei din localitatea Tuzla

Published

on

Conducerea administrației publice din comuna Tuzla a semnat, pe 9 mai a.c., contractul pentru construirea unei creșe în localitate, un obiectiv educațional de care primarul Reșit Taner a susținut, încă de la începutul acestui mandat, că este nevoie urgentă.

Astăzi, edilul anunță că lucrările au fost deja demarate. Iată mesajul pe care Reșit Taner, primarul comunei Tuzla, îl transmite locuitorilor:

“Dragi prieteni,
Cu deosebită bucurie vă anunț că au început lucrările la proiectul “Construire creșă – parter + 1 etaj (patru grupe) comuna Tuzla, județul Constanța”. Săpăturile pentru fundația creșei de pe strada Mecanizării, în spatele Grădiniței “Piticot”, au fost demarate.
Noua instituție de învățământ va avea patru săli de clasă pentru cei mici, iar astfel venim în întâmpinarea nevoilor tuturor părinților de micuți care muncesc, și nu au în grija cui să își lase copiii pe perioada întregii zile.”

Vă prezentăm și câteva fotografii de la șantierul deschis pentru această lucrare:

Citiți și:

A fost semnat contractul pentru construirea unei creșe în comuna Tuzla

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!