Connect with us

Societate

Autobuzele liniilor 101 și 101M vor circula mâine pe un traseu deviat

Published

on

Mâine, 6 mai, în intervalul orar 8.00 – 11.00, autobuzele liniilor 101 și 101M circulă pe traseu deviat, pe sensul spre Cap de linie Gara CFR / Poarta 1.

Astfel, în zona  ,Dorally”, autobuzele vor folosi calea de acces de sub pod, pentru a se înscrie pe șoseaua Mangaliei. Devierea implică anularea temporară a stațiilor ”Gheorghe Marinescu” și ”Parc Km 4-5”.

”Modificarea de traseu survine ca urmare a unor lucrări de întreținere a rețelei electrice din zonă.”, au precizat reprezentanții Biroului de  presă al CT BUS.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!