Connect with us

Actual

Autoturisme căutate de autoritățile din Germania, descoperite la PTF Negru Vodă și Vama Veche

Published

on

masina furata

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit două autoturisme căutate de către autoritățile din Germania, în punctele de trecere a frontierei de la Negru Vodă și Vama Veche.

Ieri, 8 iunie, polițiștii de frontieră din cadrul PTF Negru Vodă au efectuat formalitățile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism înmatriculat în Ucraina, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 31 de ani.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează semnalat ca fiind bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Germania.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 35.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Advertisement

De asemenea, în ziua 7 iunie, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat formalitățile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism înmatriculat în Germania, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Germania.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 20.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement