Connect with us

Actual

Grav accident rutier în municipiul Constanța. O femeie a rămas încarcerată

Published

on

smurd

Un grav accident rutier a avut loc astăzi, 9 iunie, în jurul orei 11.30, în municipiul Constanța, pe b-dul Tomis colț cu strada Badea Cârțan, în imediata vecinătate a restaurantului Rustic.

A fost un impact violent între două autoturisme în care se aflau patru persoane.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje, respectiv: Descarcerearea, SMURD, SMURD C, echipaje ale Serviciului Rutier.

Din primele informații, o femeie a rămas încarcerată, iar pompierii au lucrat pentru extragerea victimei. Aceasta a fost scoasă conștientă și cooperantă și predată echipajului Serviciului de Ambulanță.

Advertisement

Trei persoane au fost transportate la spital.

Update: Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, la spital au fost transportați doi bărbați și o femeie.

Femeia are traumatism de membru superior și traumatism toracic, unul dintre bărbați are traumatism toracic, iar cel de-al doilea are traumatism craniocerebral.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement