Connect with us

Actual

(FOTO) Percheziții în Cumpăna la două femei bănuite de comercializarea de produse contrafăcute

Published

on

politia cumpana

Ieri, 8 iunie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat două percheziții în comuna Cumpăna, la două femei bănuite de comercializarea de bunuri contrafăcute.

Prima percheziție a fost la locuința unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de punere în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în formă continuată.

”Ca urmare a cercetărilor efectuate în dosar a reieșit că, începând cu anul 2021, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, o femeie, de 42 de ani, ar fi comercializat produse susceptibile a fi contrafăcute, care aduc atingere unor mărci comerciale.

Anunțurile cu privire la vânzarea bunurilor respective erau postate, de către persoana bănuită, pe pagina proprie de pe o rețea de socializare.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Advertisement

Cu ocazia  efectuării percheziției, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 250 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri și genți, susceptibile a fi contrafăcute, care erau destinate vânzării.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

Cercetările în cauză sunt continuate, de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în formă continuată.

Percheziții și la o femeie care comercializa produse contrafăcute

Tot ieri,  8 iunie a.c., polițiștii au efectuat alte 3 percheziții domiciliare în comuna Cumpăna, la locuința unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de punere în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în formă continuată.

Advertisement

Ca urmare a cercetărilor efectuate în dosar a reieșit că, începând cu anul 2021, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, o femeie, de 39 de ani, ar fi comercializat produse susceptibile a fi contrafăcute, care aduc atingere unor mărci comerciale.

Anunțurile cu privire la vânzarea bunurilor respective erau postate, de către persoana bănuită, pe pagina proprie de pe o rețea de socializare.

Cu ocazia  efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 2.800 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri și genți, susceptibile a fi contrafăcute, care erau destinate vânzării.

Totodată, au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, bijuterii din metal galben și alb, în valoare de aproximativ 210.000 de lei, precum și un cântar de mare precizie, folosit la comerțul cu metale prețioase.

De asemenea, a fost descoperită și ridicată suma de aproximativ 2.300 de lei, care ar fi provenit din vânzarea bunurilor respective.

Advertisement

Cercetările în cauză sunt continuate, de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în formă continuată.

perchezitii cumpana

perchezitii cumpana

perchezitii cumpana

politia cumpana

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement