Connect with us

Stiri

Festivalul ,,AXIOPOLIS” – concurs de muzică uşoară la Cernavodă

Avatar

Publicat

la

Festivalul ,,AXIOPOLIS”, aflat la a VIII-a ediţie, îşi propune valorificarea potenţialului interpretative al tinerelor talente, din domeniul muzicii uşoare.
Înscrierile se fac până la data de 15 august, pe adresa Casei de Cultură ,,I.D.Chirescu’’, din Cernavodă, str. Ovidiu nr 11.

Fiecare concurent se va prezenta în concurs cu două piese din care juriul va alege una pentru interpretare. Piesele vor fi înregistrate pe CD – format audio (negative).
Concursul de interpretare se va desfăşura pe data 18 august, orele 10:00, pe scena Casei de Cultură din Cernavodă. În aceeaşi zi, dar la orele 20:00, va avea loc şi Gala Laureaţilor.

Concursul este structurat pe trei secţiuni de vârstă:
– secţiunea I – copii cu vârsta între 6 – 9 ani;
– secţiunea II – copii cu vârsta între 10 – 14 ani ;
– secţiunea III – copii cu vârsta între 15 -19 ani.
Premiile festivalului sunt: Trofeul festivalului – 500 lei; Premiul I – 400 lei; Premiul II – 300 lei; Premiul III – 200 lei; Menţiune – 100 lei .

.Juriul va fi compus din personalităţi ale vieţii culturale din judeţul Constanţa.

Comments

comments

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: