Connect with us

Actual

Revine apa caldă la Cernavodă

Published

on

Începând cu data de 1 august, locuitorii orașului Cernavodă au rămas fără apă caldă, din cauza reviziei anuale efectuate de către SNN. Întreruperea furnizării agentului termic trebuia să fie valabilă până pe data de 15 august. Cu toate acestea, în cursul zilei de astazi, SC Utilități Publice Cernavoda SRL a anunțat că, în data de 12.08.2016, adică cu trei zile mai devreme decât era preconizat,  va fi reluată furnizarea apei calde.
Pe această cale, toți abonații societății care dețin boilere, au fost rugați să închidă robineții coloanelor de alimentare a acestora, pentru asigurarea condițiilor de furnizare a apei calde către toți utilizatorii, a precizat Valentin Coteț, Media TV.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!