Actual

Biciclist accidentat la Cumpăna

mart. 12, 2018 Maria Ionescu

În această seară, în localitatea Cumpăna a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită. Potrivit primelor informaţii pe care le avem este vorba despre un biciclist care a fost accidentat.  Un echipaj al serviciului de Ambulanţă se află la faţa locului pentru a acorda îngrijiri medicale. Vom reveni cu informaţii.

Update: Biciclistul rănit are 62 ani şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa conştient, cu un traumatism al unui membru inferior.

Update2: Potrivit IPJ Constanţa, conform sesizării și a primelor cercetări, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a condus un autoturism pe DN 39E, dinspre Constanța către localitatea Cumpăna. În dreptul km 1+210, nu ar fi păstrat o distanță laterală față de un biciclist, în vârstă de 62 de ani, acesta fiind rănit ușor.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!