Actual

Delfinariu Constanța. Ni-Ni şi Chen-Chen, evoluţii spectaculoase în faţa copiilor cu dizabilităţi

mart. 12, 2018 Maria Ionescu

Beneficiari ai centrelor din subordinea DGASPC (Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului) Constanţa de la Negru Vodă, Techirghiol şi Lazu s-au bucurat în aceste zile de vizite la Delfinariu şi la Acvariul constănţean, în cadrul proiectului Erasmus “Changing Minds”. Tineri de la Locuinţele Protejate Lazu s-au simţit foarte bine în compania lui Ni-Ni şi Chen-Chen, care au avut evoluţii spectaculoase.

Ulterior, a venit rândul copiilor de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică “Atremia” din Techirghiol, care au vizitat Acvariul constănţean şi s-au plimbat pe faleză. Acest proiect s-a desfăşurat în colaborare cu voluntari din Irlanda.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!