Conecteaza-te cu noi

Societate

Ce activități au desfășurat sportivii de la CSO Ovidiu în acest week-end

Published

on

Sâmbătă, 26 martie, reprezentanții Clubului Sportiv Orășenesc Ovidiu au avut mai multe competiții sportive la care au participat foarte mulți copii și tineri.

Rugbiștii s-au deplasat în Capitală, pe terenul Ciurel, pentru a participa la Festivalul pentru copii ”Valdi Sabău”. La această competiție au participat 25 de echipe, cu 377 de sportivi.

Jucătorii CSO Ovidiu au jucat două meciuri, unul cu Aurora Băicoi, pe care l-au câștigat cu 25-15, iar cel de-al doilea cu Șoimii București, pe care l-au pierdut cu scorul de 20-0.

Echipa de handbal fete a disputat un meci în Bucovina, unde a întâlnit jucătoarele de la LPS Suceava, ocupantă a locului 4 în clasament. Junioarele, care sunt antrenate de Cristina Rusali (fostă jucătoare de handbal a echipei CS Tomis Constanța, cunscută sub numele de Cristina Strungaru), au pierdut cu scorul de 59-42. Grupa Valoare 1 a Campionatului Național de Handbal a debutat pe data de 12 martie a.c. și până acum s-au desfășurat 3 meciuri.

Advertisement

Două noi secții sportive au fost înființate în oraș, secția de gimnastică ritmică și cea de baschet  

O nouă secție sportivă de baschet a fost înființată în oraș, iar la sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat primul antrenament. La acesta au participat 116 copii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, extrem de încântați că vor putea face mișcare într-un cadru organizat.

Antrenamentele sunt gratuite și se desfășoară în sala de sport a Clubului Sportiv Ovidiu, pe strada Primăverii, nr. 2A. Antrenor este Simona Chiroșca.

Tot recent a fost deschisă și secția de gimnastică ritmică, unde s-au înscris copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Antrenor este Hermina Rusu.

La acest moment, în cadrul CSO Ovidiu există 7 secții sportive. Radu-Florin Dan, șef serviciu al Clubului Sportiv Orășenesc, ne-a spus că sunt aproximativ 400 de copii care fac sport în cadrul acestor secții. ”Așa cum știți, sportul în orașul nostru este gratuit!”, a declarat pentru ziarul Ordinea Radu-Florin Dan.

Advertisement

Iată ramurile sportive existente: handbal fete, rugby băieți, fotbal băieți, haltere băieți și fete, karate, gimnastică ritmică și baschet.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions