Connect with us

Societate

Ce rezultate au obținut la olimpiade elevii Liceului ”Nicolae Bălcescu” Medgidia

Published

on

După o lungă perioadă de suspendare a olimpiadelor și concursurilor, în acest an școlar, elevii Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia au obținut un număr de 17 premii și mențiuni la olimpiadele județene pe discipline.

”Astfel, ne mândrim cu un premiu I, 6 premii II, 4 premii III și 6 mențiuni la disciplinele: geografie, biologie, limba engleză, limba franceză, limba latină și religie.”, a precizat prof. Gina Șerban, consilier de imagine.

Elevii Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” sunt pasionați și de activități STEM. Echipa de robotică a liceului ”Dragonic Force” a participat la Competiția Națională de Robotică ”First Tech Challenge”.

De asemenea, două echipe ale liceului au participat la Concursul Național de Robotică ”NextLab.Tech”. În urma rezultatelor înregistrate la această competiție, Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” a obținut titlul de Roboșcoală.

Faptul că aceste olimpiade și concursuri sunt îndrăgite de elevi, reiese din numărul mare de participanți. Un total de 50 de elevi ai liceului s-au calificat și au participat până în prezent la olimpiade județene, concursuri regionale și naționale.

 

Comments

comments