Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Ce spun reprezentanții Spitalului OCH Ovidiu despre incendiul de noaptea trecută

Published

on

och

Noaptea trecută s-a produs un incendiu la o reclamă luminoasă amplasată în exteriorul Spitalului OCH Ovidiu. Mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat la fața locului pentru a stinge focul. 10 persoane s-au autoevacuat.

În urm cu puțină vreme, reprezentanții OCH Ovidiu au transmis un comunicat de presă pe care îl redăm integral:

”Incendiul care a implicat sigla luminoasă de la exteriorul spitalului OCH nu a afectat pacienții sau activitatea spitalului.

În noaptea de 21 ianuarie, reclama luminoasă de pe exteriorul clădirii Ovidius Clinical Hospital a luat foc. Personalul a acționat imediat, conform procedurilor în vigoare în această situație, astfel că în jurul orei 1:20, cu ajutorul pompierilor ISU Dobrogea, incendiul a fost lichidat. Ulterior, echipele de intervenție au făcut verificări și în interiorul clădirii spitalului. Incendiul nu s-a extins dincolo de reclama plasată pe exteriorul clădirii. ISU Dobrogea a acționat conform planului roșu de intervenție și le mulțumim pompierilor și pe această cale pentru promptitudine și eficiență. Din primele informații, incendiul a pornit în urma unui scurtcircuit.

Precizăm că pacienții și personalul nu s-au aflat în pericol. Interiorul spitalului nu a fost afectat de degajarea de fum, astfel că situația nu a impus evacuarea tuturor persoanelor. Activitatea medicală în cadrul Ovidius Clinical Hospital nu a fost întreruptă și decurge în mod obișnuit și la această oră.

Conform legislației în domeniu, în perioada imediat următoare, în cadrul unității va avea loc o reinstruire a personalului cu privire la situația produsă și se vor relua toate măsurile de apărare cu precădere la nivelul personalului tehnic. Le mulțumim tuturor celor care își exprimă îngrijorarea și suportul, vă asigurăm de buna noastră funcționare medicală și logistic-administrativă.”, au precizat reprezentanții OCH Ovidiu.

Incendiu la Spitalul OCH Ovidiu. 10 persoane s-au evacuat

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions