Politica Slide

Cernavodă. Conducerea administrației folosește pagina de internet a instituției în circul politic din Consiliul Local

mart. 03, 2018 Mihaela Tîrpan

Este de notorietate scandalul iscat la fiecare ședință de Consiliu Local din orașul Cernavodă, însă ultima ispravă le întrece pe toate. Conducerea adiministrației Negoiță folosește pagina de Facebook a instituției a cărei activitate o corodonează drept instrument în lupta politică dintre formațiunile ce compun Consiliul Local. Mult mai grav este ca același lucru poate fi găsit de oricine si pe pagina de internet a instituției publice, www.primaria-cernavoda.ro.

De altfel, situatia se repeta in cazul orașului Cernavoda. Știm bine ca Negoita a atribuit PNL-ului bucuria copiilor de pe patinoar, uitând ca a semnat un contract la Primarie si nicidecum in sediul partidul pe listele căruia a castigat mandatul de primar… Restul înseamna doar politizarea administrației, demers pe care edilul cu siguranța il va mai încerca si nu va ezita nicicând sa profite sa-si faca imagine politica din scaunul de primar.

Ultimul mesaj postat arată clar acest aspect și am decis să prezentăm situația tuturor celor interesați să știe cu ce se ocupă Primăria Cernavodă. Redăm integral mesajul postat pe Facebook și vă așteptăm părerile:

Consilierii PSD și ALDE s-au remarcat negativ la ședința ordinară din Cernavoda!

Ieri, 28.02.2018, in număr de 14 din cei 17 reprezentanți din Consiliului Local Cernavoda s-au întâlnit la ședința ordinară pentru a adopta cele 23 de proiecte aflate pe ordinea de zi, propuse de primarul orașului Liviu – Cristan Negoiță. Din motive personale, consilierii: Hemes Gheorghe, Nicola Marilena și Rusu Nicușor nu au fost prezenți.
Surpriza neplăcută a zilei, a venit din partea consilierilor PSD și ALDE, ce au lăsat cernavodenii în anul 2018 fără subvenția pentru serviciul de colectare, sortare, transport și depozitare a deșeurilor menajere practicat de Societatea ”UTILITĂȚI PUBLICE – GOSPODĂRIA COMUNALĂ” începând cu 01.02.2018. Astfel că, cernavodenii plătesc acum cu 2.55 lei/persoană/lună, mai mult pentru acest serviciu.
Ca de obicei, aceiași consilieri, din partidele PSD și ALDE au votat împotriva Proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului de Venituri și cheltuieli pe anul 2018.
Votul negativ al consilierilor PSD și ALDE nu a afectat însă adoptarea proiectului, care a întrunit numărul legal de voturi pentru a fi aprobat, datorită celorlalți consilieri ce au înțeles importanța adoptării acestui proiect.

Cernavoda, 01.03.2018

Vă lăsăm aici și varianța print a mesajului:

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!