Connect with us

Politica

E vremea petrecerilor cu femei. Doamnele de la PSD și ALDE, dansuri de 8 Martie cu șefii politici

Publicat

la

În PSD a fost pusă în aplicare strategia privind susținerea lui Liviu Dragnea la Congresul programat să se desfășoare în data de 10 martie. Cum fac social democrații acest lucru? Profită – dacă ne este permis termenul – și organizează petreceri pentru sărbătorirea doamnelor din toate organizațiile și transmit mesje de susținere.

Sămbătă, la Constanța femeile din toate organizațiile locale au petrecut alături de liderii organizației județene, doi bărbați cu notorietate atât în plan local, cât și în cel național, Felix Stroe (președintele PSD Constanța și fost ministru al Transporturilor și Guvernul Tudose n.r.) și Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța și președinte executiv al PSD Constanța. Și de această dată, social democarții, în frunte cu Stroe, Făgădău și Mariana Gâju – președintele femeilor din PSD Constanța și cărora li s-a alăturat și Rovana Plumb, cea care se ocupă de fondurile europene în Guvernul Dăncilă, și-au exprimar susținerea “totală” pentru Liviu Dragnea.

În același context, Stroe le-a transmis colegelor din PSD Constanța că sunt muncitoare, devotate și fac cinste politicii românești.

Femeile din PSD Constanța au cântat, au dansat și au socializat la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din stațiunea Mamaia. Îmbrăcate în ținute de bal, viu colorate și cu bijuterii pe măsură, doamnele nu s-au sfiit să facă fotografii, să danseze sau să se înlăture de la declarații politice, de ziua lor, de Ziua Femeii. La final, au avut un tort uriaș cu artificii.

Petreceri cu fast și la ALDE

Colegele social democratelor constănțene de la guvernare, doamnele din ALDE Constanța nu au ratat nici ele ocazia de a se întâlni la începutul lunii martie. Alături de domnii din conducerea Organizației ALDE Constanța, din fotografiile apărute pe rețelele de socializare, se poate observa că s-au distrat pe cinste. Alături de ele a stat liderul Organizației Municipale ALDE Constanța, vicele CJ Constanța, Daniel Dumitru Learciu.

Comments

comments

Politica

Chițac a pierdut alegerile pentru postul de vicepreședinte pe apărare din PNL

Publicat

la data de

Scris de

Liderii PNL și-au ales conducerea. Lucian Bode devine astfel secretar general (606 voturi pentru și 40 anulate), Dan Motreanu prim-vicepreședinte (736 voturi pentru și 5 anulate), iar vicepreședinte pe apărare a fost ales Virgil Guran (459 voturi pentru; contracadidatul său, Virgil Chițac a avut 129 voturi pentru și 50 anulate). Alegerile interne din PNL au fost marcate de două valuri de retrageri. Sursa: stiripesurse.ro.

Amintim că, în momentul în care Nicolae Ciucă și-a anunțat candidatura pentru șefia PNL, Chițac a fost printre primii liberali care și-au arătat susținerea față de premier. La fel a procedat edilul Constanței și când fostul premier Florin Cîțu și-a anunțat candidatura pentru șefia PNL. Iată că, strategia lui Vergil Chițac de a se „lipi“ se șefii PNL nu a dat roade.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Lucian Bode: „PNL trebuie să câștige toate alegerile din 2024“

Publicat

la data de

Scris de

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat, astăzi, că partidul pe care îl reprezintă vrea să câștige toate alegerile din 2024.

„Anul 2024 va fi greu din punct de vedere electoral. O să fie alegeri. Vestea bună e că PNL e singura forță de dreapta și cel mai mare de pe eșichierul politic. PNL trebuie să fie pregătit să câștige pe linie în 2024”, a spus Bode.

Conducerea PNL s-a reunit, vineri, într-o nouă şedinţă, la Consiliului Naţional, după Liga Aleşilor Locali de joi. În cadrul şedinţei sunt aleşi secretarul general al partidului, unde este o singură candidatură: Lucian Bode, un prim-vicepreşedinte, unde s-au înscris două candidaturi, ale lui Virgil Popescu şi Dan Motreanu şi un vicepreşedinte, unde sunt patru candidaţi.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Nicolae Ciucă: „Vrem să facem în PNL o școală a performanței administrației locale“

Publicat

la data de

Scris de

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, chiar este convins că Guvernul pe care îl conduce și aleșii liberali sunt performanți. Ciucă a declarat, astăzi, în cadrul Ligii Aleşilor Locali, că faptul că PNL se află astăzi la guvernare se datorează succeselor aleşilor locali liberali, care au generat încredere în PNL, în toată ţara. El a arătat că primarii PNL sunt modele de performanţă administrativă şi politică.

„Vreau să vă tramsmit două mesaje, primul, al deschiderii către soluţiile care vin dinspre dumneavoastră şi mesajul de încredere în capacitatea de a rerula proiecte şi a-i convinge pe cetăţenii localităţilor pe care le administrează că nu şi-au irosit votul. Succesele din administraţie s-au convertit în încredere în polliticienii PNL. Faptul că PNL se află astăzi la guvernare se datorează succeselor dumneavoastră, care au generat încredere în PNL, în toată ţara. Vrem să instituţionalizăm şi să răspândim bunele practici ale guvernării locale de succes a PNL, acolo unde se vrea, replicarea lor şi în alte judeţe. Vrem să facem în PNL o școală a performanței administrației locale.” , a spus Ciucă, citat de stiripesurse.ro.

Sursa foto: Facebook

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: