Conecteaza-te cu noi

Politica

Cernavodă. Gabriela Răducanu, mesaj pentru Marian Sava: “Eu mă ocup să cresc copii frumoși prin sport, îi cresc și pe ai dvs.”

Published

on

Înjurături și jigniri, asta au reținut toți cei care au vizionat filmarea unei părți din ședința Consiliului Local Cernavodă de aseară. Întrunit pentru a discuta și supune spre aprobarea majorarea prețului gigacaloriei, printre alte proiecte de hotărâre propuse de primarul Liviu Negoiță cu scopul dezvoltării orașului, aleșii locali au demonstrat că democrația votului nu este una pentru toți.

Supărat că aleșii locali din partea PSD și ALDE s-au opus proiectului primarului Liviu Negoiță (PNL) pentru majorarea prețului gigacaloriei pentru locuitorii racordați la sistemul centralizat de încălzire din oraș, consilierul Marian Sava (PMP) a luat-o la întrebări pe una dintre colegele sale de la ALDE, pe Gabriela Răducanu. “Ce ai făcut tu în viața asta?”, a întrebat-o Sava pe consiliera ALDE. Asta în primă fază pentru ca imediat să o înjure și să îi adreseze cuvinte jignitoare, cuvinte pe care, din respect pentru doamna consilier, dar și pentru cititori nu le vom reproduce – este suficient că punem la dispoziție partea video a “spectacolului” de proastă calitate oferit de consilierul PMP.

Astăzi, Gabriela Răducanu a declarat pentru “Ordinea.ro” că momentul surprins aseară nu este singurul, iar comportamentul consilierului Marian Sava este același, repectiv cel pe care îl puteți vedea în video, oricând, la orice întâlnire.

“Nu îi pot înțelege comportamentul, însă vă spun că ceea ce s-a petrecut aseară, s-a mai întâmplat și cu alte ocazii. Este comportamentul natural al dumnealui. La un punct de hotărâre anterior s-a discutat despre promovarea sportului și recunoașterea muncii elevilor care fac sport prin burse de merit. Am spus că doresc burse mai mari pentru elevi, recent copiii pe care eu îi pregătesc au obținut rezultate excelente în competițiile la care au luat parte și am explicat că este păcat să nu îi recompensăm. Inițial, consilierul Marian Sava m-a ironizat întrebându-mă ce am făcut eu în viaț, apoi m-a jignit și m-a înjurat și ați văzut și dvs. Eu pregătesc peste o sută de copii la handbal, sunt profesor de sport, așa cum toată lumea știe, la școală, de asemenea, lucrez cu peste o sută de elevi. Din punctul meu de vedere, formez oameni frumoși și normali pentru societatea în care ne aflăm, o fac prin sport pentru că așa știu eu. Cred că dumnealui mă urăște că mă ocup să cresc copii frumoși prin sport, dar vă amintesc faptul că îi cresc și pe ai dvs., domnule Sava. Fiicele dumnealui îmi sunt eleve”, a declarat consilierul local Gabriela Răducan pentru “Ordinea.ro”.

Gabriela Răducanu este profesor de educație fizică și sport în cadrul Liceului Teoretic “Anghel Saligny” din orașul Cenavodă și antrenor de handbal la C.S. As. Axiopolis Sport Cernavodă.

Advertisement

De importanță:

(VIDEO) Cernavodă. Consilierul Sava (PMP) înjură o femeie, pe Gabriela Răducanu de la ALDE

De asemenea, așteptăm reacții din partea primarului orașului Cernavodă, Liviu Negoiță, a partidului pe care Marian Sava îl reprezintă în cadrul Consiliului Local Cernavodă, precum și a instituțiilor care apără drepturile femeilor.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions