Politica Slide

Claudiu Palaz, atac dur la adresa lui Făgădău: „Peste cinci ani, Cazinoul va fi în aceeași stare: DEPLORABILĂ”

feb. 20, 2018 Mihaela Tîrpan

Decebal Făgărău, primarul municipiului Constanța, este decis să schimbe soarta Cazinoului din municipiu și a lansat o provocare pentru constănțeni: un chestionar prin care să explice destinația pe care și-o doresc pentru clădirea emblemă a Constanței, știut fiind faptul că aceasta se află într-o stare avansată de degradare.

Aici puteți completa Chestionarul propus de Primăria Constanța pentru reabilitarea Cazinoului

Astăzi, vicepreședintele CJ Constanța, Claudiu Iorga Palaz, a lansat un atac dur la adresa primarului Constanței, despre care susține că nu va reuși să ducă la îndeplinire acest demers. Palaz a scris pe Facebook faptul că „peste cinci ani, Cazinoul va fi în aceeași stare: DEPLORABILĂ”.

„Poate interesează pe cineva adevarul despre cazino! Sa nu ne tot ascundem dupa mătură! Nu de alta, dar este CORECT si CINSTIT să nu uitam, Să punem în dreptul fiecăruia meritul cuvenit în SALVAREA de la vînzare al CAZINOULUI! Nu? asta daca tot completăm formulare fără soluții si finalizare! Mă doare sa o spun, dar peste 5 ANI, CAZINOUL va fi în aceeași stare: DEPLORABILĂ! La BUCUREȘTI, instituțiile sunt praf! Si vor bloca reabilitare în continuate! Si atunci întreb: PENTRU CE DRACULUI MAI COMPLETAM FORMULARE SI FACEM SONDAJE?! Cumva e un concurs cu Etichete de pe cutii cu premii în detergenți si eu nu stiu?! Boala lunga, moarte sigură!”, a scris Claudiu Palaz, președintele Filialei Constanța a Partidului Mișcarea Populară. De asemenea, Palaz a scris pe www.claudiupalaz.ro cum a ajuns Cazinoul din Constanța „în paragină”.

Palaz a însoțit mesajul de următorul video:

Comments

comments