Conecteaza-te cu noi

Politica

A fost înființat partidul Pro România. Ce spune Mircea Banias despre proiectul Pro România Constanța

Published

on

Pro România, partidul înfiinţat de Daniel Constantin și Victor Ponta, a primit astăzi personalitate juridică.

“Un nou început! Pro România a primit astăzi personalitate juridică. Au fost nouă luni în care s-au pus numeroase piedici de oameni care au fost învăţaţi să distrugă, nu să construiască! Am pornit acest proiect pentru a da o şansa celor mulţi care doresc să facă politică #altfel şi care nu se regăsesc în partidele populiste sau rămase în capcană timpului. Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi în acesta perioadă, alegând să plece din zonă de confort pentru un proiect solid cu obiective pe termen mediu şi lung”, a scris Daniel Constantin pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Constantin susține că împreună cu Victor Ponta, Sorin Cîmpeanu şi ceilalţi colegi vor participa la constituirea tuturor organizaţiilor judeţene în perioada următoare, pornind cursa pentru primul obiectiv major, şi anume alegerile europarlamentare din 2019.

La Constanța, Pro România este reprezentat, după cum bine știm, de către deputatul Mircea Banias, ales pentru un nou mandat în Parlamentul României la ultimele alegeri parlamentare pe listele ALDE. Parlamentarul constănțean s-a ferit să ofere informații și detalii în toată perioada aceasta, de după episodul ALDE, însă astăzi a declarat pentru “Ordinea.ro” următoarele:

Advertisement

“Salut înființarea ProRomania, am convingerea ca va fi o formațiune politica #altfel și, de la început, îmi exprim speranța ca toți cei ce se vor alătura acestui proiect vor fi, in primul rând, profesioniști in domeniile lor de activitate. Îmi doresc ca mulți români, care n-au mai făcut politica, să fie dispuși sa-și pună priceperea și entuziasmul alături de experiența fondatorilor pentru succesul acestui partid! Doamne ajută!”

Întrebat cine ar urma să se alăture formațiunii în județul Constanța, Banias a spus că este prematur, documentele partidului ieșind astăzi.

“Sunt aleși locali cu care am discutat și care ar vrea să vină în Pro România. De fapt, asta este problema, că sunt aleși locali și își pierd mandatele. Vom vedea, oricum este din timp să discutăm pe nume, în mod concret”, ne-a spus deputatul Banias.

Amintim că deputatul Banias are Cabinetul parlamentar pe str. Mircea cel Bătrân colț cu Bdul Mamaia din municipiul Constanța, tot aici urmând să fie și sediul Organizației Județene a partidului Pro România Constanța.

Citiți și:

Deputatul Banias are un nou Cabinet parlamentar. Încăperea va fi și sediul Filialei Constanța a Pro România

Daniel Constantin a lansat partidul Pro România în mai 2017.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions