Connect with us

Politica

Cernavodă: SC Utilități Publice SRL cumpără tractoare și remorci noi. Vezi valoarea contractelor

Publicat

la

Societatea Consiliului Local al orașului Cernavodă, SC Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL, cumpără tractoare și remorci noi de la firme din București, Brașov și Mogoșoaia potrivit informării existente pe SEAP, respectiv a anunțuluide atribuire nr. 185570/10.01.2018. Prin acest contract, societatea conducerii administrației locale din Cernavodă achiziționează utilaje, autohevhicule, tractoare și remorci noi.

Mai exact, autoritatea contractantă va achiziționa, conform documentului două buldoexcavatoare (in evaluarile de prêt sunt incluse urmatoarele scule ajutatoare: -picon,lama de zapada L=2,7 m -lama de zapada 2,7 m; burghiu fi=610 mm si cupa excavare de rezerva l= 305 mm), două autoutilitare personal și marfă – 3.5 to cu tracțiune față și bena basculabilă, două autoutilitare transport marfa, cu tractiune fata si caroserie medie, o autoutilitara transport marfa cu capacitatea de 3,5 tone, tractiune fata si caroserie inchisă, o mașină de teren 4X4, două tractoare 68 – 75 CP, cu tractiune 4 x 4 și două remorci agricole cu doua axe, cu bena basculabila, având capacitatea de 5 tone.

Au fost acceptate ofertele având prețurile cele mai scăzute, valoarea celor încheiate ridicându-se la suma de 1,035,200 lei, prin licitație deschisă.

Astfel, a fost atribuit contractul nr. 37 pentru achiziție buldoexcavatoare noi pe 13 decembrie 2017 către Bergerat Monnoyeur SRL din localitatea Mogoșoaia. Valoarea contractului este de 731.200,00 lei. Mai departe, a fost atribuit contractul nr. 37 pentru achiziția de tractoare noi în data de 12.12.2017 către TOPAUTO COM SRL din orașul Brașov. Valoarea acestui contract este de 239.000,00 lei. În fine, ultimul contract atribuit – nr. 38/18.12.2017 – se duce către o firmă din București. SC Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL Cernavodă atribuie contractul privind achiziția a două remorci noi către Grădinariu Import Export din București pentru suma de 65.000,00 lei.

 

 

 

Comments

comments

Politica

Cîțu îl amenință pe Orban după declarația legată de relația cu Iohannis: „Dacă nu își clarifică poziția, o clarificăm noi pentru el”

Publicat

la data de

Scris de

Nici bine nu a fost instalat în funcția de președinte, că Florin Cîțu a trecut deja la amenință. El a spus că îi va cere fostului președinte al PNL, Ludovic Orban, să își clarifice declarația prin care a anunțat că orice parteneriat între el și Klaus Iohannis este inexistent. Cîțu îl amenință pe Orban și susține că, în caz contrar, va clarifica el pentru Orban această poziție.

„Am văzut o declarație a domnului Orban, eu sper că era la supărare. Membrii PNL m-au votat pe mine și pentru parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis. Așa că, în primul BEX, îi voi cere domnului Orban să își clarifice această poziție, pentru că planurile noastre de viitor sunt strâns legate de parteneriatul cu președintele Iohannis. Îi voi cere să ne clarifice această poziție, dacă nu o vom clarifica noi pentru el.”, a spus Florin Cîțu.

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, a comentat ironic declarația lui Florin Cîţu, care spusese că îi va cere lămuriri despre declaraţiile privind încetarea parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis, potrivit News.ro.

”De când îmi cere mie lămuriri Florin?” a comentat râzând Orban.

Surse: stiripesurse.ro, g4media.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Orban: Demisionez din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Între mine și Iohannis nu mai e niciun parteneriat

Publicat

la data de

Scris de

Pierzătorul de azi la Congresul PNL, Ludovic Orban a anunțat în urmă cu câteva momente că premierul Florin Cîțu va avea luni, la prima oră, demisia sa din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Totodată că între mine și președintele Klaus Iohannis nu mai e niciun parteneriat.

„Încep prin al le mulțumi coligilor care mi-au acirdat învredeea în condițiile îm care s-a desfășurat acest congres. Îl felicit pe Florin Cîțu. Am apărat valorile liberale și am cționat pentru a pune în practică idealurile liberale, Vioi rămâne constat pentru apărarea valorilor liberale și voi contina să acționez așa cum am făcut-o. Demisia mea va fi luni la prima oră pe masa președinetului ales Florin Cîțu. Din momentul de față, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat.”, a spus Orban.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Florin Cîțu este noul președintele al PNL

Publicat

la data de

Scris de

Votul privind alegerea preşedintelui PNL s-a încheiat. În urma exercitării voturilor celor peste 4.800 de delegați, premierul Florin Cîțu a fost ales noul președinte al PNL.

Florin Cîțu a câștigat șefia PNL cu 60,2% din voturi, Ludovic Orban a luat 39,7%. Cîțu a primit 2.878 de voturi, Orban – 1898 de voturi, iar 72 au fost nule.

Cîțu l-a învins în această cursă pe Orban, cel care a deținut funcția de președinte al PNL timp de 4 ani.

Cel învins, Ludovic Orban, a acuzat în timpul scrutinului unii dintre delegații care votează la congresul PNL arată buletinul de vot coordonatorilor. El a dat exemplul unora dintre filialele judeţene, susţinând că acest fenomen nu se aplică delegaţilor din toate judeţele. „Să le fie ruşine! Asta nu e democraţie!”, potrivit News.ro. Ludovic Orban a arătat, în timpul votului pentru funcţia de preşedinte al PNL, că există „mai multe modalităţi de verificare” a votului delegaţilor din unele filiale ale partidului.

„Sunt semnale că sunt cel puţin 14 organizaţii în care sunt oameni cărora li s-a cerut foarte clar să-şi arate votul”, a declarat Ludovic Orban în timpul desfăşurării scrutinului intern.

El a dat ca exemplu fialele din Constanţa, Vaslui, Neamţ și Teleorman.

„Să le fie ruine! Asta nu e democraţie!”, a adăugat Orban.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: