Conecteaza-te cu noi

Administratie

Chițac: „Oare ce a împiedicat administrațiile anterioare să gândească un proiect de modernizare a rețelei de termoficare concomitent cu refacerea bulevardelor?“

Published

on

tevi sparte

Primarul Vergil Chițac pozează în salvatorul Constanței și spune că fostele administrații nu au făcut nimic pentru reabilitarea rețelelor de termoficare și că a trebui să vină el să facă acest lucru.

„Plecând de la imaginile de mai jos, care prezintă starea conductelor de termoficare, nu pot să nu mă întreb următoarele lucruri:

Cât ar mai fi durat până când să cedeze întreg sistemul, dat fiind că se pierdeau 450 de tone de apă pe oră? Subliniez „pe oră”.

Oare ar fi fost normal să asfaltăm B-dul Lăpușneanu înainte să schimbăm conductele și după aceea să-l spargem din nou?

Advertisement

În aceste condiții, nu cumva e mai bine că am așteptat aceste lucrări, cu toate inconvenientele de rigoare?

Oare ce a împiedicat administrațiile anterioare să gândească un proiect de modernizare a rețelei concomitent cu refacerea bulevardelor?“, a spus Chițac.

La fel ca în alte situații, primarul minte prin omisiune când spune că fostele administrații nu au făcut nimic. Chițac ignoră faptul că fosta administrație Făgădău i-a lăsat o sumedenie de proiecte, ce-i drept în fața de început, inclusiv proiectele privind reabilitarea rețelelor de termoficare. Într-un fel, Chițac încearcă să justifice de ce durează atât de mult lureările edilitare din oraș.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions