Connect with us

Administratie

Chițac vrea să dezbată doar cu PNL și USR situația din Peninsulă. Spune că nu vrea spectacol populist și mediatic

Published

on

Încă o dată se dovedește că primarul Constanței, Vergil Chițac, trăiește în bula sa de la Primărie și de la înălțimea cazărmii sale îi tratează pe locuitorii orașului ca pe niște soldați neinstruiți. După protestele locuitorilor din Peninsulă, Chițac a anunțat că va chema două dintre cele trei partide din Consiliul Local, PNL și PSD va Primărie pentru a dezbate problemele din Peninsulă.

„Dragi constănțeni, luni, 22 noiembrie, alături de aparatul de specialitate din Primărie, îi invit pe consilierii locali PNL și USR la o ședință referitoare la regulamentul de acces în Zona Peninsulară. Vom discuta aplicat, concret și vom dezbate idei. Sunt convins că în acest fel vom reuși să găsim cele mai bune soluții pentru viitorul centrului istoric al Constanței. Întâlnirea va avea loc în cadru organizat și civilizat și trag speranța că acest lucru ne va delimita de spectacolul populist și mediatic pe care unii sunt tentați să îl creeze.“, a spus Chițac.

Cu alte cuvine, Chițac spune în ultima parte a declarației sale că protestele locuitorilor din Peninsulă au fost doar acte populiste.

După postarea primarului pe Facebook, zeci de constănțeni l-au taxat pentru modul cum a gestionat nu numai situația din Peninsulă, ci întregul oraș de când a ajuns primar.

Iată câteva din comentariile la postarea primarului:

„Tocmai ați îngrădit accesul într-o zonă de 30 de hectare! Lipsa de dialog a acestei administrații este o rușine! Oamenii nu v-au votat pentru a-i trata în acest mod. Probabil, dacă mâine ar fi alegeri, nu ați lua mai mult de 5%. Cu siguranță, nici membrii PNL nu ar pune ștampila pe numele dumneavoastră. Cu toți consultanții de imagine, nu ați mai câștiga postul de primar. Daca voiați sa dialogați o făceați înainte de a monta bariere!
Acest oraș nu este o unitate militară și nici o popotă.
L.E. ar trebui sa ii invitati și pe consilierii PSD, apropos“
„Tine ți cont de faptul ca exista afaceri acolo care in timpul iernii nu vor mai merge datorita acestor restricții. Noi nu suntem Sibiu, Oradea, Cluj, ba mai mult suntem în pandemie. Dacă loviți în afacerile constănțenilor, sunt bani mai putini la toate bugetele…priviti pe termen lung, nu doar de sezon. În Peninsula nu poți merge pe jos, la plimbare, iarna și în continuare cred ca aceasta este ultima problema a orașului.“
„Pai întâi faci un regulament, îl pui in aplicare și pe urma te apuci sa dezbați doar când vezi ca ți-ai pus lumea in cap? Bravo!
Un singur lucru ai dovedit, domn primar, ți-ai luat primărie pe persoana fizica. Nu ai priceput nici după un an de mandat ca ești pus acolo de constănțeni ca sa administrezi pentru ei nu pentru autosuficienta ta.
Ești cel mai slab primar pe care l-a avut orașul asta vreodată. Și ca sa ajunga cineva la “performanta” asta după ce i-a avut predecesori pe Mazăre și Fagadau, tare greu era.
Esti de toată jena… Te mai poți privi in oglindă?“
„Era indicat să ascultați părerile locuitorilor din zonă, înainte să emiteți hotărârea de consiliu.
Oare când veți înceta cu desconsiderarea cetățenilor ?“
„Am citit cu un licar de speranta crezand ca ati inteles in cele din urma cu ce se confrunta cei din peninsula, dar cand am ajuns la ultimul rand mi-am dat seama ca nu s-a intamplat asta in ochii dvoastra tot un grup de turbulenti vom fi“

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta