Conecteaza-te cu noi

Politica

Ciolacu, ironic despre criza din energie: „Se face un precedent cu dușul în doi, după aceea o să fie în 3, în 4”

Published

on

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, profită de moment și încearcă să capitalizeze capital electoral pe tema crizei din energie. Liderul social-democrat îi îndeamnă pe români să nu țină cont de recomandările Uniunii Europene de a face economie la energia electrică.

Ciolacu a fost ironic, luni seară, în exclusivitate la România TV, referitor la nevoia de reducere a consumului de apă și recomandările lansate în spațiul public, cum ar fi ”dușul în două persoane”. Liderul PSD a spus că ”se creează un precedent” pentru că după dușul în doi va urma ”dușul în 3, în 4…”. Afirmația vine după ce ministrul energiei din Elveția a recomandat populației să facă dușuri în doi, ca măsură de economisire a energiei.

Ciolacu a afirmat că România nu va rămâne fără energie.

„Poveștile că rămâne România fără energie sunt pentru adormit copiii. Nu va rămâne România fără energie. Eu nu pot să îi cer fiului meu așa ceva, mă uit la oameni, nu pot să merg pe stradă și să le cer oamenilor să le spun că ar fi bine să închidă becurile. E o aberație! Suntem aleși ca să găsim soluții”, a declarat Marcel Ciolacu.

Advertisement

Sursa: romaniatv.net

Sursa foto: Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions