Conecteaza-te cu noi

Politica

Ciolacu vrea să modifice OUG pe energie. Bisericile au rămas fără sprijin financiar

Published

on

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă susținută la Focșani, că Ordonanța de Urgență a Guvernului pe energie va suferi modificări substanțiale în Parlament. Liderul PSD s-a declarat nemulțumit de faptul că unele instituții, în special cele de cult, au fost omise de pe lista de acordare a sprijinului.

„Sunt mai multe, am avut o discuție, când vine Ordonanța la Parlament, o să facem anumite amendamente. Vă dau un exemplu, instituțiile de cult nu au fost cuprinse. Serviciile publice nu au fost cuprinse, a fost o scăpare majoră, serviciile de furnizare a apei vor fi afectate. Cea mai mare creștere va fi la Suceava, indiferent cât de mare va fi impactul la buget, nu putem să lăsăm să explodeze prețurile la serviciile publice. Avem Metrorex, troleibuze, tramvaie în orașe mari. Sunt câteva scăpări, o să le pune pe hârtie și o să le votăm în Parlament. Trebuie să aducem modificări, ne furăm singuri căciula pentru că oricum dăm subvenții unor companii cum e Metrorex. E o ordonanță de urgență creionată în Guvern. Ministrul Energiei face aceste politici. Rămân la părerea  mea, prețurile în energie trebuiau plafonate pentru doi ani de zile când se vor uniformiza”, a spus Ciolacu, citat de stiripesurse.ro.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions