Connect with us

Politica

PSD îl apără pe ministrul liberal al Energiei. Cine are interesul să îl mențină pe Virgil Popescu în funcție?

Published

on

Deși l-au criticat dur în ultima perioadă, social-democrații în mențin în continuare pe Virgil Popescu în continuare în funcția de ministru al Energiei. Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a declarat, astăzi, că parlamentarii social-democraţi vor vota împotriva moțiunii simple a USR. Simonis a încercat să explice votul spunând că va fi, de fapt, împotriva unui “demers populist” al USR şi nu pentru ministrul Energiei Virgil Popescu. Explicațiile vin în contextul în care mai mulți lideri PSD au cerut schimbarea din funcție a lui Virgil Popescu pentru felul în care a gestionat liberalizarea energiei și creșterea prețurilor.

„Votul pe care Partidul Social Democrat îl va da mâine pe această moţiune nu este un vot pro sau împotriva lui Virgil Popescu este împotriva unui demers populist făcut de un partid care, în afară de faptul că dezinformează populist, că nu a realizat nimic cât a fost la guvernare, nu are căderea şi legitimitatea de a ne vorbi despre ceea ce ar trebui făcut în energie, în condiţiile în care au fost principalii susţinători ai liberalizării preţului”, a afirmat Simonis, la dezbaterea moţiunii simple a USR împotriva ministrului Energiei.

Camera Deputaţilor a dezbătut, astăzi, moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, urmând ca votul să fie dat mâine.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement