Conecteaza-te cu noi

Politica

Virgil Popescu cade din nou în picioare. Moțiunea contra lui a PICAT

Published

on

După cum era de așteptat, moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a PICAT la vot. Plenul Camerei Deputaților a respins, astăzi, moțiunea simplă inițiată de USR împotriva lui Virgil Popescu (PNL). S-au înregistrat 85 de voturi pentru moțiune, 191 de voturi împotrivă, o abținere și un deputat a fost prezent dar nu a votat. Moțiunea a fost semnată de 54 de deputați de la USR și independenți de la Forța Dreptei.

Amintim că, deși l-au criticat dur în ultima perioadă, social-democrații în mențin în continuare pe Virgil Popescu în continuare în funcția de ministru al Energiei. Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a declarat, ieri, că parlamentarii social-democraţi vor vota împotriva moțiunii simple a USR. Simonis a încercat să explice votul spunând că va fi, de fapt, împotriva unui “demers populist” al USR şi nu pentru ministrul Energiei Virgil Popescu. Explicațiile vin în contextul în care mai mulți lideri PSD au cerut schimbarea din funcție a lui Virgil Popescu pentru felul în care a gestionat liberalizarea energiei și creșterea prețurilor.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions