Societate

Circulaţie îngreunată pe b-dul Aurel Vlaicu şi în staţiunea Mamaia

apr. 17, 2018 Maria Ionescu

Pregătirile pentru minivacanţa de 1 Mai au devenit din ce în ce mai vizibile pentru locuitorii judeţului Constanţa. Mai devreme vă informam despre lucrările care se fac în staţiunea Mamaia şi în Satul de vacanţă.

Pe de altă parte, este cât se poate de important pentru constănţenii care circulă pe b-dul Aurel Vlaicu sau prin staţiunea Mamaia să se înarmeze cu răbdare deoarece se fac lucrări de asfaltare şi se amenajează trotuare.

În Mamaia, de exemplu pe de-o parte se face curăţenie şi se coseşte iarba, iar pe de altă parte se asfaltează b-dul Mamaia în zona Telegondolei.

În Constanţa, pe b-dul Aurel Vlaicu se lucrează de zor pentru amenajarea trotuarelor.

Amenzi date în Mamaia şi Satul de Vacanţă! Vedeţi pentru ce anume

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!