Connect with us

Politica

Cîțu îi cere demisia lui Ciolacu, pe motiv că a anunțat un posibil faliment al unei companii de asigurări

Published

on

Fostul premier, senatorul PNL Florin Cîțu, susține că președintele Camerei Deputaților și al PSD, Marcel Ciolacu, trebuie să demisioneze de urgență, după ce a spus că are informații conform cărora o mare companie de asigurări ar putea intra în faliment.

„Marcel Ciolacu ar trebui sa plece imediat. Șeful PSD-iștilor are datoria să le spună URGENT românilor la ce companie s-a referit când a spus că urmează un “faliment anunțat” pe piață asigurărilor din România. Dacă are informații nu poate să-i lase pe români să cumpere polițe de asigurare la o companie despre care el știe că intră în faliment. Astfel de declarații, din partea unui oficial cu acces la informații confidențiale,  erau urmate imediat de o DEMISIE în orice țară civilizată.“, spune Cîțu pe Facebook.

Amintim că, ASF a publicat marți noile tarife de referință pentru polițele RCA, iar acest lucru a stârnit îngrijorare pe piață. Ciolacu a vorbit despre un posibil faliment.

„Ştiţi foarte bine că este posibil să fie un faliment anunţat. Sunt ferm convins că guvernul va interveni, aşa cum a mai făcut odată. ”Repet, a mai existat această tendinţă, odată, şi eu ştiu că Guvernul României a reacţionat în timp real. Există anumite semnale pe piaţă că ar exista această posibilitate. A mai existat acest precedent. Eu ce vă pot răspunde este din precedentul care a fost, unde statul a intervenit. Sunt ferm convins că cei de la ASF, împreună cu Guvernul României, vor lua decizia cea mai bună. Dacă este o decizie prin OUG, va veni în Parlament”, a spus Ciolacu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta