Connect with us

Politica

Ministrul Finanțelor dă vina pe Opoziție pentru creșterea ratelor dobânzilor. Negoi: „Câciu s-a făcut de râs“

Published

on

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, participat, ieri, în plenul Senatului, la dezbaterea “Ora Guvernului”, ca urmare a invitaţiei adresate la propunerea grupului senatorial al USR. Cu toate acestea, ministrul Finanțelor s-a făcut de râs în Senat deoarece nu a răspuns la nicio întrebare a senatorilor USR, spune parlamentarul constănțean Remus Negoi.

Parlamentarii USR l-au întrebat:

Cum se explică faptul că România are o inflație de peste 15%, iar ministerul, prin deciziile luate, determină creșterea și mai accentuată a prețurilor la alimente?

Ce face pentru a opri scumpirile?

Vor mai fi introduse noi taxe?

Unde se va duce celebra taxă de solidaritate?

De ce România se împrumută într-un ritm alarmant?

Ce măsuri s-au luat ca să nu mai pierdem atâția bani și cât se va pierde în 2023 din neîncasarea TVA?

„Prestația ministrului Finanțelor, Adrian Câciu, la Ora Guvernului nu a făcut decât să confirme încă o dată incompetența și inadecvarea pentru funcția pe care o ocupă. Din intervenția ministrului Câciu, am aflat că „vinovată de creșterea ratelor dobânzilor este opoziția, care critică Guvernul”, o explicație total inacceptabilă. Adrian Câciu este ministrul PSD al Finanțelor care a girat transformarea bugetului de stat într-o pușculiță pentru partidele aflate la putere.“, a spus Negoi.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta