Connect with us

Energie&Mediu

CNE Cernavodă are un nou director. Un specialist în centrale nucleare îl înlocuiește pe Marian Șerban

Published

on

SN Nuclearelectrica SA (“SNN”) informeaza actionarii si investitorii  ca incepand cu data de 01 septembrie 2018, domnul Dan Bigu va ocupa functia de Director Sucursala CNE Cernavoda ca urmare a finalizarii concursului intern pentru ocuparea acestei functii, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Functia de Director Sucursala CNE Cernavoda este asigurata in permanenta, potrivit prevederilor aplicabile in industrie de un expert in energie nucleara, din cadrul companiei.

Cine este Dan Bigu

Dan Bigu este absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti, Facultatea de Energetica, Specializarea Centrale Nucleare si are o experienta de peste 30 in operare si productie de energie nucleara detind de-a lungul timpului functii de conducere la nivelul CNE Cernavoda si fiind recunoscut la nivel international ca expert in industria nucleara.

Dan Bigu are, de asemenea, o bogata experienta in management si derularea proiectelor de investitii.

CV-ul domnului Dan Bigu poate fi accesat pe site-ul SNN in sectiunea Relatii cu Investitorii/Guvernanta Corporativa.

Citiți și:

Exclusiv. Directorul CNE Cernavodă și-a dat demisia

Cum a comentat conducerea SNN demisia fostului director Șerban

Oficial. SNN confirmă demisia directorului general al CNE Cernavodă

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!