Connect with us

Actual

Consiliere psihologică pentru angajații CNE Cernavodă. SNN, dispusă să semneze un contract de peste 200.000 de lei

Publicat

la

Societatea Națională Nuclearelectrica a postat pe portalul achizitiilor publice un anunț prin care informează că intenționează că încheie un contract care vizează servicii de consiliere psihologică pentru angajații Centralei Nucleare de la Cernavodă. Astfel, potrivit anunțului, SNN este interesat să semneze contractul “Servicii de consiliere psihologica si psihoterapie in situatii de criza pentru perioada 2018-2021”.

Adresa unde se pot trimite ofertele este Sucursala CNE, Str. Medgidiei nr. 2, Cernavoda, Romania, cod postal: 905200, telefon:+4 0241803865, fax:+4 0241236006, persoana de contact:Serviciul Achizitii, Pavilion 0, iar locul de deschidere a ofertelor este SEAP.

Valoare estimată a contractului se ridică la suma de 240.000 lei, potrivit informării SNN.

Data limită de depunere a ofertelor este 18.01.2018, ora 15.00, iar documentația de atribuire poate fi obținută de pe SEAP.

Persoanele cu functii de decizie din cadrul entitatii contractante sunt urmatoarele: Marian Serban – Director General Adjunct (CNO), p. Director CNE Cernavoda Dan Bigu – Inlocuitor de drept Director CNE Cernavoda Adrian Dumitriu – Director Economic CNE Cernavoda Georgeta Ionescu – Inlocuitor de drept Director Economic CNE Cernavoda Titina Holobiuc – Inlocuitor de drept Director Economic Carmen Frunza- Inlocuitor de drept Director Economic Horatiu Ionescu – Inginer Sef Departament Planificare Strategica si Achizitii Florin Georgescu – Inlocuitor de drept Inginer Sef Departament Planificare Strategica si Achizitii – Sef Serviciu Achizitii Produse Persoane implicate in avizarea Caietului de sarcini: Florin Dumitru – Inginer Operare CNE Principal Ion Popescu- Sef Serviciu Tehnic Radioprotectie Vasile Simionov- Inginer Sef Radioprotectie SM si PSI

Cerința nr. 2, conform anunț: Operatorii economici care depun oferta în mod individual sau în asociere, subcontractanții sau terții sustinatori nu trebuie sa se afle în niciuna dintre situatiile prevazute la art 177, 178 si 180 din Legea 99/2016, precizează conducerea SNN în documentul postat pe pagina de internet a achizițiilor publice.

SURSA: SEAP. (www.e-licitatie.ro).

Caietele de sarcini + toata documentatia aferenta(unde e cazul) sunt disponibile gratuit in SEAP.

Comments

comments

Actual

Persoană călcată de combină, în județul Constanța. Intervine elicopterul SMURD

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 1 iulie, în urmă cu puțină vreme, în județul Constanța a avut loc un grav accident. La ieșirea din localitatea Țepeș Vodă spre Siliștea o combină a călcat o persoană.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și elicopterul SMURD.

La această oră, medicul de pe elicopter face evaluarea persoanei accidentate.

Update: Bărbatul care a fost călcat de combină, în vârstă de 62 de ani, a fost declarat decedat.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Tânărul care a murit în tragicul accident rutier de la Hârșova NU avea permis de conducere

Publicat

la data de

Scris de

Tânărul care și-a pierdut viața în tragicul accident care s-a produs în cursul nopții, în Hârșova, nu avea permis  de conducere.

Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța:

Astăzi, în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 27 de ani, care se afla decedat, în autoturismul său, fiind implicat într-un accident rutier, pe strada Vadului din orașul Hârșova.

Din cercetări a reieșit faptul că, în urma coliziunii dintre autoturism și un copac, autovehiculul a luat foc, iar conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind declarat decesul.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Rabla pentru electrocasnice. Au început înscrierile pentru laptopuri și tablete

Publicat

la data de

Scris de

De astăzi începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte laptopurile şi tabletele. Înscrierile au început de astăzi, de la ora 10:00. Bugetul celei de-a doua etape este de 10 milioane lei, iar selecţia voucherelor se face în perioada 1 iulie 2022, ora 10:00 – 7 iulie 2022, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului. În a doua etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează: 500 de lei pentru laptopuri şi 300 de lei pentru tablete.

Perioada de derulare a unei etape de selecţie a voucherelor este de 7 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective. După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit. (Sursa: ziare.com, sursa foto: ziare.com)

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: