Connect with us

Actual

Consiliul de Administrație al OIL TERMINAL a convocat AGA. Vezi când se vor întruni acționarii și care este ordinea de zi!

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Featured Image

Consiliul de Administratie al Societatii OIL TERMINAL S.A. intrunit in sedinta din data de 11.09.2017 convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in data de 18.10.2017, la ora 11.00, in sala de sedinte de la sediul societatii, strada Caraiman, nr. 2, Constanta.

 Potrivit bvb.ro, Ordinea de zi a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor este urmatoarea:

 1. Aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli rectificat pentru anul 2017.
 2. Aprobarea valorii de 1 million Euro reprezentand polita de asigurare pentru raspundere civila a administratorilor societatii.
 3. Aprobarea incheierii unui contract de consultanta, asistenta juridica si reprezentare legala in vederea majorarii capitalului social al societatii.
 4. Aprobarea mentinerii structurii de garantii in vederea prelungirii contractului de credit nr. 1403/27.11.2015 privind facilitatea de emitere scrisoare de garantie bancara in valoare de 47.017.708 lei.
 5. Imputernicirea directorului general,  directorului economic si a sefului biroului juridic litigii sau inlocuitorii de drept ai acestora  sa reprezinte societatea in relatiile cu banca, notar public si sa semneze in numele si pentru societate contractele de credit, contractele de garantie reala mobiliara si imobiliara, actele aditionale la acestea, precum si orice alte inscrisuri necesare in derularea relatiei contractuale cu banca pentru imprumuturile acordate.
 6. Revocarea doamnei Hermina Bectemir din calitatea de administrator provizoriu al Consiliului de Administratie al Societatii Oil Terminal S.A.
 7. Revocarea domnului Ionut Barbu din calitatea de administrator provizoriu al Consiliului de Administratie al Societatii Oil Terminal S.A.
 8. Alegerea administratorilor provizorii ai Consiliului de Administratie al Societatatii Oil Terminal SA pe locurile ramase vacante ca urmare a revocarilor administratorilor provizorii de la punctul 6) si 7).
 9. Stabilirea duratei mandatului administratorilor provizorii ai Consiliului de Administratie alesi la pct. 8), pentru o perioada de timp egala cu perioada care a ramas pana la expirarea mandatelor predecesorilor pe care ii inlocuiesc sau pana la finalizarea procedurii de selectie a membrilor Consiliului de Administratie, in conformitate cu prevederile art. 64¹  din OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, aprobata cu modificari si completari de Legea nr. 111/2016;
 10. Stabilirea indemnizatiei fixe lunare a administratorilor provizorii alesi la pct. 8);
 11. Aprobarea formei contractului de administrare ce va fi incheiat cu administratorii provizorii;
 12. Imputernicirea unui reprezentant al Ministerului Energiei in Adunarea Generala pentru semnarea contractelor de mandat ale administratorilor provizorii alesi.
 13. Aprobarea prelungirii cu 2 luni a duratei mandatului administratorilor al carui mandat expira la data de 11.11.2017.
 14. Aprobarea incheierii unui act aditional la contractele de administrare ca urmare a prelungirii duratei mandatului cu urmatorul articol :

–       Art. 1. Se prelungeste durata contractelor de administrare cu 2 luni.

 1. Imputernicirea doamnei Aura Gabriela Dumitru, in calitate de reprezentant al actionarului majoritar, Ministerul Energiei, sa semneze actele aditionale la contractele de administrare ale administratorilor societatii.

16.Imputernicirea Presedintelui de sedinta sa semneze hotararile adunarii.

 1. Imputernicirea directorului general al societatii sa semneze documentele necesare privind inregistrarea hotararilor adunarii generale a actionarilor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta si pentru efectuarea formalitatilor privind publicarea acestor hotarari.
 2. Stabilirea datei de 06.11.2017 ca data de inregistrare si a datei de 03.11.2017 ca ex-date in conformitate cu prevederile legale.

Sunt indreptatiti sa participe la lucrarile adunarii, toti actionarii inscrisi in registrul actionarilor la sfarsitul zilei de 06.10.2017 zi stabilita ca data de referinta. Numai persoanele care sunt actionari la aceasta data au dreptul de a participa si de a vota in cadrul adunarii generale.

“In cazul in care, la data de 18.10.2017 nu sunt indeplinite conditiile de cvorum prevazute de lege, urmatoarea Adunare Generala Ordinara a Actionarilor, se va desfasura in data de 19.10.2017, ora 11.00, in acelasi loc si cu aceeasi ordine de zi”, se arată în docuemntul transmis bvb.ro de către conducerea societății.

Iată documentul:

http://www.bvb.ro/FinancialInstruments/SelectedData/NewsItem/OIL-Convocare-AGAO-18-10-2017/8E22C

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Tragedie în județul Constanța: Și-a omorât fiica, iar apoi a încercat să se sinucidă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Featured Image

În cursul zilei de azi, în localitatea Săcele din județul Constanța a avut loc o dramă. Un bărbat și-a omorât fiica, iar apoi a încercat să se sinucidă.

În jurul orei 14.20, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la un eveniment petrecut pe raza comunei Săcele. Din primele informații se pare că un bărbat, de 47 ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, de 14 ani, căreia, conform primei declarații, i-a injectat, posibil cu o seringă, o substanță, fapt ce a condus la decesul minorei.

Ulterior se pare ca a încercat să se sinucidă, tot prin injectare cu o substanță necunoscută.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă.

Se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un constănțean cu un cazier bogat a fost prins foarte beat la volan și fără permis de conducere

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Featured Image

În cursul zilei de ieri, 17 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada I.L. Caragiale din municipiu, având o alcoolemie de 0.76 mg/l alcool în aer pur expirat și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La data de 18 ianuarie, conducătorul auto a fost reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul acestei după-amieze va fi prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. Nu este dificil de crezut că va fi arestat dat fiind cazierul pe care îl are bărbatul.

Furt, furt calificat, ultraj, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, tentativa de omor, trafic de minori și infracțiuni rutiere sunt infracțiunile pentru care, începând cu anul 1989, bărbatul a fost de mai multe ori la închisoare. În urmă cu câteva zile, de-abia ieșise din spatele gratiilor.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Doi hoți de combustibil din vagoane s-au predat Poliției Transporturi Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Featured Image

În urmă cu patru zile, polițiștii Serviciului Transporturi din Constanța au observat trei bărbați care furau combustibil dintr-un tren de marfă, în apropierea gării din Nazarcea.

Persoanele în cauză au aruncat din tren mai multe bidoane din plastic încărcate cu produs petrolier, după care au sărit de pe tren, deoarece în apropiere aștepta un autoturism cu care s-au deplasat către localitatea Poarta Albă.

Polițiștii din cadrul S.R.P.T. Constanța au depistat autoturismul în cauză parcat pe o stradă din localitatea Poarta Albă, iar în apropierea acestuia se aflau cele patru persoane.

Un minor, de 17 ani, a fost imobilizat, alți doi bărbați au fugit, iar cel de-al patrulea s-a urcat în autoturism și a încercat să se sustragă urmăririi.

Polițiștii de la transporturi au plecat în urmărirea autoturismului, folosind armamentul din dotare, fiind efectuate mai multe focuri de avertisment în plan vertical și apoi către autoturism.

Unul dintre gloanțe l-a rănit ușor, în zona toracică, pe șofer, viața nefiindu-i pusă în pericol, iar ulterior a oprit autoturismul.

Urmare a acțiunii pe linia furturilor de combustibil din vagoane, prin care 4 persoane au fost surprinse în flagrant, în cursul zilei de azi, cei doi autori care se sustrageau urmăririi s-au predat la sediul Biroului Județean Poliție Transporturi Constanța, în jurul orei 12.00.

Cele două persoane au fost introduse în CRAP Constanța în baza mandatelor de arestare preventivă în lipsă emise pe numele lor, pe o perioadă de 30 de zile.

Detalii despre acest caz găsiți citind textul de mai jos:

Focuri de armă pentru prinderea unui hoț de combustibil din tren!

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: