Connect with us

Politica

Consiliul Județean Constanța: PNL și ALDE, front comun împotriva lui Claudiu Palaz

Published

on

Consilierii județeni au respins, miercuri, cu 19 voturi „împotrivă” și 17 „pentru” proiectul de hotătâre propus de președintele CJ Constanța Marius Horia Țuțuianu privind desemnarea și validarea ca membru în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică Constanța a unui consilier județean.

Astfel, Daniel Turcu de la PMP este respins pentru a doua oară de aleșii județeni pentru a face parte din componența ATOP. Același proiect, cu aceeași propunere venită din partea vicepreședintelui CJ Constanța, Claudiu Palaz, a fost respinsă și la jumătatea lunii februarie a.c.

Amintim că, încă din februarie, propunerea viza schimbarea consilierului Florin Goidea (PMP), care a demisionat, cu un coleg de-al său tot de la PMP, respectiv cu Daniel Turcu. Atunci, la fel ca și acum, Turcu a fost propunerea președintelui PMP Constanța, Claudiu Palaz, și a venit după disputa publică pe care acesta a avut-o pe această temă cu deputatul de Constanța al partidului, Robert Turcescu. Acesta din urmă a continuat să îl susțină pe Goidea.

În loc de concluzii. La ședință au fost prezenți 36 de consilieri județeni. Dintr-un calcul simplu, cele 19 voturi s0ar fi putut împărți astfel: 15 PNL + 3 ALDE + Florin Goidea. Asta dacă nu liderul PMP a fost trădat de PSD…

Citiți și:

Omul propus de Palaz, respins din componența ATOP Constanța!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!