Actual

Constanța. Ce spune City Park Mall despre incidentul de aseară

mart. 12, 2018 Mihaela Tîrpan

Aseară, zeci de persoane aflate în City Park Mall din Constanţa au fost evacuate, după ce s-a declanșat alarma. Anunţul potrivit căruia cumpărătorii au fost nevoiţi să iasă a fost făcut prin intermediul difuzoarelor. În mod surprinzător, echipajele ISU Dobrogea nu au fost chemate la faţa locului.

În legătură cu incidentul nedorit ce a avut loc aseară, în City Park Mall Constanța, reprezentanții centrului comercial vin cu următoarele precizări:

„Aseară, o persoană, încă necunoscută, a acționat în mod intenționat butonul de alarmă și a părăsit centrul comercial. Imediat au fost activate procedurile de evacuare, iar întreg personalul a acționat conform instruirii în astfel de situații. Simultan, au fost transmise, prin intermediul sistemului de sonorizare al centrului comercial, mesaje prin care clienții erau rugați să părăsească incinta mall-ului.

Vizitatorii care se aflau în acele momente în City Park Mall au fost îndrumați spre cele mai apropiate ieșiri și nicio persoană nu a fost rănită. Sistemul automat de siguranță a funcționat fără probleme, iar în urma verificărilor amănunțite s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă.

Reprezentanții City Park Mall au contactat deja autoritățile și au depus o plângere pentru ca persoana responsabilă să fie trasă la răspundere.

“Dorim să ne reasigurăm vizitatorii că toate sistemele de securitate funcționează la cei mai ridicați parametri, dovadă fiind și evacuarea rapidă și în perfectă siguranță de aseară.”, transmite conducerea mall-ului constănțean prin intermediul unui document de presă remis redacției.

Cumpărători evacuaţi din City Park Mall Constanţa în urma unei alerte

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!