Connect with us

Administratie

Constanța. Curtea Școlii Gimnaziale nr. 18 „Jean Bart”, reabilitată

Published

on

Viceprimarul Constanței Florin Cocargeanu a declarat că spațiul exterior ce aparține Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart” a fost reabilitat. El a spus că cei care vor păși în incinta școlară la deschiderea noului an școlar vor găsi terenurile de sport, aleile de acces și spațiile dedicate activităților sportive complet refăcute. Au fost asfaltate suprafețele exterioare, s-au montat noi băncuțe în curtea școlii iar porțile terenurilor de sport, panourile de baschet si celelalte elemente metalice au fost recondiționate. La final au fost aplicate marcaje pe suprafețele asfaltate.

„Reabilitarea unui număr cât mai mare de spații exterioare din incintele unităților de învățământ, până la debutul anului școlar, a reprezentat un obiectiv important pentru administrația locală. Ne bucurăm că am putut asigura un mediu adecvat pentru activități exterioare unui număr mare de elevi, aceasta fiind o primă etapă din planul de reabilitare a școlilor din municipiu”, a declarat viceprimarul municipiului Constanța Florin Cocargeanu.

Lucrări similare au fost realizate și la Școala Gimnazială Nr.37, Școala Gimnazială Nr.33 „Anghel Saligny”, Școala Gimnazială Nr.17 „Ion Minulescu”, Școala Gimnazială Nr.30 „Gheorghe Țițeica” si Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” Constanţa.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta