Connect with us

Societate

Constanţa e în carantină. Cum se desfăşoară concursul de mâine, de la DGASPC

Maria Ionescu

Publicat

la

Din această seară, de la ora 20.00, municipiul Constanţa a intrat în carantină. Mâine, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante în centre din întreg judeţul. Acesta se va desfăşura la sediul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, str. Nicolae Măndoi nr. 17 (zona Halta Traian, vis-a-vis de Str. Interioara nr. 2).

Sunt zeci de posturi scoase la concurs, pentru diferite centre din Poarta Albă, Negru Vodă,  Techirghiol, Lazu, Cumpăna, ca atare, sunt zeci de persoane care trebuie să ajungă la locul de desfăşurare a acestuia.

Având în vedere această carantinare, reprezentanţii instituţiei au transmis persoanelor înscrise la concurs următoarele:

Concursurile pentru ocuparea funcţiilor contractuale ce se derulează sâmbătă, 21 noiembrie, se vor desfăşura conform calendarelor stabilite.

Candidaţii au obligaţia prezentării la locul de desfăşurare a concursurilor cu o oră înainte de începerea acestora în vederea efectuării procedurilor de triaj epidemiologic şi de completare a declaraţiei pe propria răspundere cu privire la respectarea măsurilor de prevenire şi răspândire a virusului SARS – CoV-2.

Candidaţii se vor deplasa de la domiciliu la locul de desfăşurare a concursului în baza declaraţiei pe propria răspundere conform anexei nr.1, în care vor menţiona în mod obligatoriu (numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării) necesitând totodată semnătura olografă a titularului.
la rubrica locul/locurile deplasării menţionaţi: “participarea la concursul organizat de D.G.A.S.P.C. Constanţa pentru ocuparea posturilor vacante”;
– pentru Direcţia de Asistenţă Socială Persoane Adulte, la locul de desfăşurare se va trece: la sediul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori”, str.Nicu Mandoi nr.17, Constanţa;
– pentru Direcţia de Protecţia Copilului la locul de desfăşurare se va trece: la sediul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul”, str.Semănătorului nr.8, ( zona Trocadero), Constanţa;

Declaraţia pe propria răspundere poate fi redactată olograf “de mână”, cu respectarea tuturor câmpurilor obligatorii din declaraţia tip (numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării) necesitând totodată semnătura olografă a titularului.

“În situaţia în care candidaţii întâmpină probleme în ceea ce priveşte accesul în Municipiul Constanţa, Judeţul Constanţa, din partea organelor abilitate de control, aveţi posibilitatea contactării Preşedintelui Comisiei de concurs, respectiv Direcţia de Asistenţă Socială Persoane Adulte, doamna Fătu Atena, tel.0723/166862 şi a Preşedintelui Comisiei de concurs Direcţia Protecţia Copilului, doamna Simionescu Simona Mihaela, tel. 0727/377998.”, precizează reprezentanţii DGASPC. 

Iată şi modelul declaraţiei pentru deplasarea in interiorul municipiului:

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă
Apasă pentru a comenta

Trebuie să te autentifici pentru a scrie un comentariu Login

Lasă un răspuns

Societate

A murit Vasile Chirondojan, preşedintele C.S. Cleopatra Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, s-a stins din viaţă Vasile Chirondojan, preşedintele C.S. Cleopatra Mamaia, la vârsta de 74 de ani.

“Începând de astăzi lumea rugby-ului este mai săracă. Preşedintele clubului a încetat din viaţă.
Drum lin către îngeri nea Ţuţu!
Dumnezeu să te ierte!
Condoleanţe familiei!”, a scris pe pagina de Facebook România Rugby Cleopatra.

Şi Federaţia Română de Oină a scris pe pagina sa despre decesul lui Vasile Chirondojan:

Doliu pentru rugby şi oină!

Cu profundă tristeţe, astăzi, am primit vestea trecerii la cele veşnice a celui care a fost Vasile Chirondojan, preşedintele C.S. Cleopatra Mamaia.
,,Nea Ţuţu ” a fost cel care, în ultimii 15 ani, a pus la dispoziţia federaţiei, în mod gratuit, Baza sportivă a C.S. Cleopatra Mamaia pentru organizarea tuturor competiţiilor de oină. Mai mult, plaja din dreptul terasei cu acelaşi nume din Mamaia a devenit locul tradiţional de desfăşurare a competiţiilor de oină pe plaja, dumnealui acordând ajutor pentru acestea, în mod necondiţionat.

Pe lângă acestea, de fiecare dată când organizam competiţii la Constanţa, era primul nostru spectator constant care participa la toate acţiunile.
În acelaşi timp, sub denumirea echipei sale au putut evolua tineri oinişti din mediul şcolar care doreau să se întreacă şi în competiţiile federaţiei.

Deşi este binecunoscut în lumea rugbylui, unde a fost jucător şi arbitru internaţional, de fiecare dată a vorbit şi despre oină ca fiind alături de rugby, în sufletul său!
Mulţumim mult ,,Nea Ţuţu ” pentru contribuţia deosebită la promovarea şi dezvoltarea sportului nostru naţional!
De azi suntem mai săraci, nu numai prin pierderea unui preşedinte deosebit al unui club afiliat la federaţie, ci prin pierderea unui om care aprecia valorile tradiţionale româneşti!
Dumnezeu Să Te Aibă în Pază!

Condoleanţe familiei îndoliate!

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

SPIT Constanţa. Agenţiile fiscale vor fi închise luni şi marţi

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanța informează contribuabilii că agențiile fiscale sunt închise luni, 30 noiembrie şi marți, 1 decembrie.

“Măsurile respectă prevederile art. 139 alin. (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările și completările ulterioare.”, precizează Biroul de presă.

Programul cu publicul la ghișeele SPIT Constanța va fi reluat miercuri, 2 decembrie 2020.

Pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța recomandă contribuabililor să evite deplasarea la ghișeele instituției și să utilizeze serviciile online.

“Dacă totuși nu aveți posibilitatea să utilizați serviciile online puse la dispoziție de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, vă reamintim că accesul în sediile SPIT se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii, termoscanarea şi igienizarea mâinilor.”, spun reprezentanţii SPIT Constanţa.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

O nouă zi, o nouă avarie RADET. Vezi unde nu este apă caldă şi căldură

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, dispecerul de serviciu al RADET Constanţa a anunţat o nouă avarie la sistemul centralizat de încălzire. Este vorba despre locuitorii din zona Casa de Cultură, care nu beneficiază nici de căldură, nici de apă caldă. Iar afară sunt doau 2 grade Celsius….

Iată anunţul postat de RADET:

Ca urmare a apariției unei avarii pe rețeaua de transport a agentului termic primar, nu se pot asigura serviciile de termoficare la PT 59, 74, 75, parte din zona Casa de Cultura.

Vă asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim de înțelegere și cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie !

Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: