Connect with us

Societate

Constanţa e în carantină. Cum se desfăşoară concursul de mâine, de la DGASPC

Maria Ionescu

Publicat

la

Din această seară, de la ora 20.00, municipiul Constanţa a intrat în carantină. Mâine, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante în centre din întreg judeţul. Acesta se va desfăşura la sediul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, str. Nicolae Măndoi nr. 17 (zona Halta Traian, vis-a-vis de Str. Interioara nr. 2).

Sunt zeci de posturi scoase la concurs, pentru diferite centre din Poarta Albă, Negru Vodă,  Techirghiol, Lazu, Cumpăna, ca atare, sunt zeci de persoane care trebuie să ajungă la locul de desfăşurare a acestuia.

Având în vedere această carantinare, reprezentanţii instituţiei au transmis persoanelor înscrise la concurs următoarele:

Concursurile pentru ocuparea funcţiilor contractuale ce se derulează sâmbătă, 21 noiembrie, se vor desfăşura conform calendarelor stabilite.

Candidaţii au obligaţia prezentării la locul de desfăşurare a concursurilor cu o oră înainte de începerea acestora în vederea efectuării procedurilor de triaj epidemiologic şi de completare a declaraţiei pe propria răspundere cu privire la respectarea măsurilor de prevenire şi răspândire a virusului SARS – CoV-2.

Candidaţii se vor deplasa de la domiciliu la locul de desfăşurare a concursului în baza declaraţiei pe propria răspundere conform anexei nr.1, în care vor menţiona în mod obligatoriu (numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării) necesitând totodată semnătura olografă a titularului.
la rubrica locul/locurile deplasării menţionaţi: “participarea la concursul organizat de D.G.A.S.P.C. Constanţa pentru ocuparea posturilor vacante”;
– pentru Direcţia de Asistenţă Socială Persoane Adulte, la locul de desfăşurare se va trece: la sediul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori”, str.Nicu Mandoi nr.17, Constanţa;
– pentru Direcţia de Protecţia Copilului la locul de desfăşurare se va trece: la sediul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul”, str.Semănătorului nr.8, ( zona Trocadero), Constanţa;

Declaraţia pe propria răspundere poate fi redactată olograf “de mână”, cu respectarea tuturor câmpurilor obligatorii din declaraţia tip (numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării) necesitând totodată semnătura olografă a titularului.

“În situaţia în care candidaţii întâmpină probleme în ceea ce priveşte accesul în Municipiul Constanţa, Judeţul Constanţa, din partea organelor abilitate de control, aveţi posibilitatea contactării Preşedintelui Comisiei de concurs, respectiv Direcţia de Asistenţă Socială Persoane Adulte, doamna Fătu Atena, tel.0723/166862 şi a Preşedintelui Comisiei de concurs Direcţia Protecţia Copilului, doamna Simionescu Simona Mihaela, tel. 0727/377998.”, precizează reprezentanţii DGASPC. 

Iată şi modelul declaraţiei pentru deplasarea in interiorul municipiului:

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Comments

comments

Societate

Linia de cale ferată Constanța – Mangalia va fi electrificată. Vezi care e valoarea contractului

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a lansat licitaţia deschisă, în valoare totală de 12.023.503,80 RON, pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar electrificării și modernizării liniei de cale ferată Constanța – Mangalia (43 km)pentru circulația trenurilor de călători cu viteza maximă de circulație de 160 km/h, respectiv cu 120 km/h pentru trenurile de marfă.

Potrivit Oanei Brânzan, șef serviciu Comunicare Mass-Media, obiectivele specifice ale programului sunt următoarele:

 • creșterea vitezei de circulație a trenurilor la 160 km/h, respectiv 120 km/h;
 • creșterea numărului de trenuri de călători, prin îmbunătățirea capacității de circulație;
 • modernizarea/consolidarea/repararea clădirilor, spațiilor destinate serviciilor pentru călători, a zonei comerciale și asigurarea facilităților pentru persoanele cu mobilitate redusă, handicap vizual, auditiv;
 • sistematizarea stațiilor CF și lucrări pregătitoare pentru dublarea de viitor;
 • dublarea tronsoanelor de cale ferată simplă, acolo unde necesitatea satisfacerii traficului prezent și de viitor o impune;
 • modernizarea echipamentului de telecomunicații, inclusiv sistemul de informare a publicului călător;
 • montarea elementelor de siguranță, rampe de acces pentru persoane cu dizabilități, garduri de protecție între linii etc.
 • îmbunătățirea condițiilor de călătorie și creșterea gradului de siguranță, gestionând în același timp impactul asupra mediului, în conformitate cu standardele europene.

Valoarea estimată a contractului este de 12.023.503,80 RON fără TVA, iar sursa de finantare va fi asigurată din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), capitolul Proiecte electrificare și reabilitare cale ferată, cu perioada de elaborare 2021 – 2030. Durata contractului este de 9 de luni.

Anunţul de participare la licitaţia deschisă şi documentaţiile de atribuire sunt disponibile înSistemul Electronic al Achizitiilor Publice(SEAP), la adresa www.e-licitatie.ro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 07.06.2021.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Polaris M Holding Constanța angajează. Vezi ce posturi sunt disponibile

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Compania Polaris M Holding face angajări.

Sunt disponibile două posturi de șoferi pentru Departamentul Colectare selectivă și valorificare deșeuri reciclabile.

Permisul de conducere categoria B este obligatoriu.

Dacă doriți să vă angajați pe aceste posturi, trimiteți CV-urile la adresa de e-mail reciclare@polaris.ro. Informații suplimentare puteți obține sunând la numărul de telefon 0723 372 163.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

RADET Constanța face angajări. Vezi ce posturi sunt disponibile

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

R.A.D.E.T. Constanța angajează personal pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

– inspector PSI-SSM,

– sudor (electric și/sau autogen),

– mecanic auto,

– pickamer – ist,

– operator auxiliar – post compatibil cu calificarea de lăcătuș mecanic, instalator sanitar și/sau termic),

– instalator (sanitar și/sau termic),

– montator subansamble (montare gigacalorimetre) – post compatibil cu calificarea de lăcătuș mecanic, instalator sanitar și/sau termic, electrician,

– lăcătuș,

– îngrijitor (personal pentru asigurarea curățeniei),

– muncitor necalificat.

Candidații vor transmite către R.A.D.E.T. Constanța, prin email, la adresa office@radet-constanta.ro, următoarele înscrisuri:

 • cerere de participare la interviu și probă de lucru (care va conține date de identificare, adresa de corespondență și nr. telefon pentru contact) însoțită de Curriculum Vitae (CV),
 • copie carte identitate,
 • copie documente care atestă pregătirea profesională, diplome, etc.

Probele de lucru vor fi susținute la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Interioară nr. 4, Secția Reparații, după verificarea de membrii Comisiei de interviu și testarea cunoștințelor și competențelor candidaților, a documentațiilor depuse.

Relații suplimentare pot fi obținute la sediul R.A.D.E.T. Constanța din strada Badea Cârțan nr.14A și la numărul de telefon 0241.616.937, interior 406, 411 sau 412 – Birou Resurse Umane.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: