Connect with us

Administratie

Constanța. Lucrări edilitare și de igienizare a domeniului public pe strada Ștefăniță Vodă

Published

on

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să reorganizeze spațiile existente și să construiască noi locuri de parcare pe terenurile virane.

O nouă parcare rezidențială este în curs de amenajare pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare” din Constanța. Echipele administratorului drumului public lucrează în aceste zile la pregătirea terenului care urmează să fie asfaltat. Se montează borduri care vor delimita zona destinată staționării autovehiculelor.

Concomitent, se construiește bucla de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44.

De asemenea, pentru pregătirea suprafeței ce urmează a fi amenajată, Serviciul Gestionare Spații Verzi și Serviciul Igienă Publică au început astăzi salubrizarea și igienizarea spațiului.

Mai precis, s-a cosit iarba, se toaletează copacii și se taie lăstarii răsăriți aleatoriu.

Perimetral vor fi păstrați arborii decorativi, care vor înfrumuseța zona, urmând ca spațiile verzi nou create să fie puse în valoare și întreținute. (comunicat de presă Primăria Constanța)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!