Connect with us

Administratie

PSD Constanța s-a săturat de ieșirile lui Vrabie de la Medgidia și îl cheamă în instanță

Tatian Iorga

Publicat

la

După incidentele de astăzi dintre primarul Medgidiei, Valentin Vrabie, și viceprimarul Luminița Vlădescu, Organizația Județeană Constanța a PSD a reacționat și a anunța că îl dă în judecată pe primar și îi face plângere penală.

„Organizația Județeană Constanța a PSD condamnă ferm gestul incalificabil al primarului municipiului Medgidia, Vrabie Valentin, din data de 23 aprilie a.c. Astăzi, într-o ieșire nervoasă, huliganică, acesta le-a agresat fizic și verbal pe viceprimarul în funcție al orașului, doamna Luminița Vlădescu și pe un alt funcționar public. Viceprimarul Luminița Vlădescu a revenit pe post, după încercarea disperată și eșuată a primarului, cu sprijinul Prefectului liberal al județului Constanța, de a o demite din funcție. Astfel, gestul huliganic de azi al primarului Vrabie îmbracă o dublă calitate penală, fiind vorba nu numai de agresarea a doi funcționari publici, aflați în exercitarea funcției, dar și de zădarnicirea și neaplicarea unei sentințe judecătorești definitive. Nu este prima dată cînd acest personaj, traseist politic de succes îndoielnic, are manifestări de derbedeu bătăuș și este regretabil că PNL – partidul din care face de curând parte – nu se delimitează de un asemenea individ, certat cu legea și bunul simț. Însă, cu siguranță, cetățenii municipiului Medgidia, având cunoștință de comportamentul violent și nedemn al actualului primar, îl vor sancționa cum merită la viitoarele alegeri locale. Fiind vorba de unul dintre liderii PSD Constanța – doamna Luminița Vlădescu este vicepreședinte – Filiala Județeană a PSD Constanța își rezervă dreptul de a reclama în instanță și organelor abilitate, independent de acțiunile doamnei viceprimar, comportamentul infracțional al primarului Vrabie.“, se arată într-un comunicat al Organizației Județene Constanța a PSD Constanța.

Citește și:

Scandal monstru în Primăria Medgidia. Vrabie a bruscat-o pe Vlădescu. Primarul neagă violența, dar nu și conflictul

Comments

comments

Administratie

Confort Urban reabilitează infrastructura rutieră pe strada Farului din municipiul Constanța

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Echipele SC Confort Urban SRL au desfășurat ieri lucrări de asfaltare pe tronsonul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis al străzii Farului. Zona carosabilă decopertată a fost modernizată, artera rutieră fiind îmbrăcată în asfalt.

Intervențiile la nivelul carosabilului vor continua în această săptămână pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului și pe strada Salcâmilor, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Farului. Se vor executa lucrări de frezare, în etapa premergătoare asfaltării.

Facem apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor. (comunicat de presă Primăria Constanța)

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Constanța. Taberele de nomazi, desființate de Primărie și Polaris

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța informează că echipe ale Direcției Gestionare Servicii Publice, Direcției Generale de Asistență Socială și ale Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție și angajații companiei de salubrizare, Polaris M. Holding, au derulat, astăzi, o amplă acțiune de igienizare în zona porților 1 – 4 de acces în Portul Constanța. Sursa citată notează că au fost strânse peste 4 tone de gunoaie, cele mai multe dintre aceste provenind de la adăposturile improvizate în zona Porții 4, care au fost dezafectate. Spațiile de odihnă încropite găzduiau 13 de persoane din Timișoara și Cobadin, dintre care 7 erau minori. Minorii și 5 dintre adulții identificați își au domiciliul în localitatea Cobadin, iar un adult în Timișoara. Cei identificați în adăposturile improvizate au vârste cuprinse între 8 și 69 de ani și au fost trimiși în localitățile de domiciliu.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Parcările din incinta Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi”, reamenajate

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Municipiului Constanța informează că a reabilitat cele două zone destinate staționării autovehiculelor. Echipele SC Confort Urban SRL au acționat ieri cu utilaje pentru turnarea covorului asfaltic în parcarea situată lângă terenul sintetic. S-au executat lucrări de refacere a stratului carosabil decopertat. De asemenea, s-a intervenit cu echipamente pentru trasarea marcajelor rutiere. Locurile destinate staționării autovehiculelor au fost marcate corespunzător. Intervențiile  asupra carosabilului vor continua în această săptămână pe bulevardul Tomis și pe străzile adiacente bulevardului Alexandru Lăpușneanu: pe strada Farului, tronsonul delimitat de bulevardele Tomis și Alexandru Lăpușneanu, pe strada Salcâmilor, între strada Poporului și strada Farului și pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: