Connect with us

Administratie

Constanța. Primăria amenajează o nouă trecere de pietoni cu scuar pe strada Soveja

Published

on

strecere pietoni soveja

Primăria municipiului Constanța va amenaja un scuar median la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu. Lucrările vor începe sâmbătă, 4 martie. Autoritatea locală spune că ia această măsură pentru a crește siguranța participanților la trafic.

„Stratul de covor asfaltic va fi decopertat în vederea construirii scuarului median și se vor monta bordurile care vor delimita suprafața pietonală. În zona axului drumului va fi amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, se vor aplica marcajele transversale și vor fi amplasate indicatoarele rutiere.

Măsura a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc în zonă, fiind avizată de Poliția Rutieră. Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!“, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta